24-06-2016, 10:31 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-06-2016, 10:32 AM ja muutjaks oli Rainiskoop.)
(24-06-2016, 08:03 AM)k2igukast Kirjutas: Nagu ma aru saan, siis sa tegid kahest veljest ühe velje eks? Või läks ikkagi riba vahele?Kahest sai üks tehtud jah, alguses kartsin ka seda et ei saa peale seda rehvi aga ei olnudki probleeme, üks rehv juba peale ja maha ka käinud, õnneks ei pidanud lõikama rehvi katki, see 2.0d on sellepärast et diislina arvele saada, pärast plaanis veits suurem mootor panna koos turboga ning võimsam ülekanne aga eks ole näha, sellessuhtea et see mootor on väga korralik.
Kahest veljest ühe velje tegemisel oli üks kindel kala see minu meelest, et rehvi ei saanud enam maha, pead puru lõikama. Sest velje pooled on erinevad ja see soon, kuhu rehviserv läheb, et paremini maha tuleks, jääb liiga alla. Vb eksin ja oli ainult minu velgedel selline kala, aga mine sa tea... Turbota see 2.0D ära ka veel, saad juba inimlikumaks mineku.
Jaksu!
Tänud!
(24-06-2016, 08:51 AM)Mike22 Kirjutas: Väga lahe! Palju laiendamine maksis?Tänud, laiendamine maksis 80€