01-04-2016, 10:59 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-04-2016, 04:17 PM ja muutjaks oli evilman.)
Viiesajase kokku panemine jätkub... Joonas avastas vahepeal, et klaasipaigaldusfirma on uue tagumiseklaasi paigalduse ajal klaasi nurga ära m6rastanud... Tellisid garantiiga uue. Seega kogu auto valmistumine liigub edasi vähemalt paar nädalat - oodates uut klaasi. Lisaks sai tellitud ka uued tagumiste koobaste laiad liistud - millest kahjuks Silberauto laost leidus vaid yhe poole oma, teine pool oli l6puni myydud (vanad liistud on juba kellegi poolt ehitatud ja ei sobi)
nostromo kysis minu S Mercedes-Benz kohta infi ja kas teeksin teema sellest.. Arvan et see teema oleks igav, kuna seal poleks midagi erilist kirjutada..
Ja S W222 Mercedes-Benz:
![[Pilt: 82489-IMG_1859.JPG]](http://pildipark.clubmb.ee/pilt/82489-IMG_1859.JPG)
Klubi suveyritusteks peab viiesajane valmis saama. Olen ka kindlasti k2si suurtematel klubi yritustel ja veel on plaanis osaleda suvel toimuval Saksa tripil.
nostromo kysis minu S Mercedes-Benz kohta infi ja kas teeksin teema sellest.. Arvan et see teema oleks igav, kuna seal poleks midagi erilist kirjutada..
Ja S W222 Mercedes-Benz:
Klubi suveyritusteks peab viiesajane valmis saama. Olen ka kindlasti k2si suurtematel klubi yritustel ja veel on plaanis osaleda suvel toimuval Saksa tripil.