17-01-2016, 03:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-01-2016, 03:53 PM ja muutjaks oli ktmduke.)
nii pole ammu kribanud siia midagi, Nimelt auto on doktori juures oma südamega , Vahetusse läheb keps mis pidi ikka väga kõver olema,Kolvirõngad jne. Peale seda peaks nagu sellega kõik korras olema, Hakkas ta viimasel ajal väga suitsema mul ja ei toimind ka see kuues silinder ilusti. Külmadega käivitus hetkega ja peale seda lõi pumba ja pihusti vahelise toru puru , sai see ka uus.
Kui kellegile autol all olevad veljed huvi pakuvad siis ma võiks vahetada need mingi laia randiga velje vastu. Velgedel on ka mercdes tähis peal. Uuena maksid need veljed 800. Kahjustusi pole.
Kui kellegile autol all olevad veljed huvi pakuvad siis ma võiks vahetada need mingi laia randiga velje vastu. Velgedel on ka mercdes tähis peal. Uuena maksid need veljed 800. Kahjustusi pole.
(17-01-2016, 03:49 PM)ktmduke Kirjutas: nii pole ammu kribanud siia midagi, Nimelt auto on doktori juures oma südamega , Vahetusse läheb keps mis pidi ikka väga kõver olema,Kolvirõngad jne. Peale seda peaks nagu sellega kõik korras olema, Hakkas ta viimasel ajal väga suitsema mul ja ei toimind ka see kuues silinder ilusti. Külmadega käivitus hetkega ja peale seda lõi pumba ja pihusti vahelise toru puru , sai see ka uus.
Mercedes-Benz S500L W221
FB: Mercedes-benz klubi MTA
FB: Mercedes-benz klubi MTA