20-11-2015, 10:54 PM
Boosti solenoidi panen ka nüüd külge ja väidetavalt peaks gogleg kast tava kastidest peajagu tugevam ka olema. Mul praegu mõlemad kastid lahti nii vana kui uus ja hea neid seest võrrelda doglegi hambad on tunduvalt jämedamad. Ja see on ammu kõigil teada et ei ole midagi teha, tavakastid on mersudel lihtsalt nii viletsad ja ei kannata karmi kohtlemist ega jõudu.
Kui midagi on nõrk ei tule mitte jõudu maha võtta vaid järgmine nõrk lüli välja vahetada. Olen ise seda meelt rohkem, võin ka eksida.
Hentsi autol on kindlalt jõudu rohkem ja ei ole kastiga muret olnud, samuti sai teise sõbra 3,2 kutsikaga auto24 rajal päris julmalt lammutatud ei ole ka häda midagi. Tal ka 16v Getrag kasutusel.
Kui midagi on nõrk ei tule mitte jõudu maha võtta vaid järgmine nõrk lüli välja vahetada. Olen ise seda meelt rohkem, võin ka eksida.
Hentsi autol on kindlalt jõudu rohkem ja ei ole kastiga muret olnud, samuti sai teise sõbra 3,2 kutsikaga auto24 rajal päris julmalt lammutatud ei ole ka häda midagi. Tal ka 16v Getrag kasutusel.
Naftapress.