21-09-2015, 08:54 AM
(20-09-2015, 10:50 PM)Sm.Tihhonov Kirjutas: Kuna omanik on tagasihoidlik mees, siis mina kõrvalseisjana võin ju praalida. Aga päriselt ka on mul kõige parem meel selle üle, et juba pikka aega on portaalidest kadunud selle auto müügikuulutus. Sest ma hindaks sellele autole ilusat tulevikku hinnatud klassikuna. Kupeekere on tavaliselt margist/mudelist olenemata alati väärtuselt kabrioletist kohe järgmisel kohal. Ning kõige kallimad kipuvad olema alati tippmootoritega autod. Lisades siia juurde veel vähemtähtsa nüansi, et seda 300CE-24 ei peetud järelturul just kõige turvalisemaks ja töökindlamaks valikuks, on neid tänaseks ka meelierutavalt vähe säilinud.
Seega on meil täidetud kõik kriteeriumid, et võid rahulikult tugitoolile nõjatuda ja nautida selle auto aeglast kuid kindlat hinnatõusu. Ja ühel päeval on nad kõik veel kadedad. Mina näiteks kunagi polnud selle auto peale kade. Ma ei teagi, ta lihtsalt väga ei erutanud mind. Aga täna juba natuke närib krt.
Tore, et keegi veel sellise arvamusloo 300-24 teemal välja on öelnud (Tauno ise ka.muidugi), mõte mida oma peaski juba viimased 4-5 aastat olen marineerinud - aega läheb aga asja saab! Nö. Täna, kolmese 24V valik kohalikul turul on sisuliselt olematu, s.t. üksikud isendid, üsnagi põdura tervise või suisa invaliidsustõendi väärilised. Ihaldusväärseid/rariteete - 0tk.
Saksa müügiportaalides lisatakse juba uhkete suurte tähtedega kuulutustesse täpsustusi "SEHR SELTENE 3,0 24V"!!
Ja Tauno masinatki on nähtud, katsutud, asja arutatud ning pole kahtlustki et aastast-aastasse kadestajaid vaid lisandub.
setud sõitsid seciga