12-03-2014, 11:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-03-2014, 12:00 PM ja muutjaks oli v6sa.)
(11-03-2014, 04:53 PM)Zimmer Kirjutas: ...
(Pole muidu Silberis peale pastakate, võtmehoidjate ja kruuside midagi muud näinud, ja arvasin, et teisi asju pole võimalik üldse tellida, tänan, et valgustasite mind, Härra V6sa.
Ole lahke. Kuigi ma ei mõista sarkasmi põhjust...
Ma ei mõista, miks tahab üks inimene klubisse kuulumata end ehtida selle sümboolikaga? Elik võõraste sulegedega. Ehk huviline Zimmer valgustab mind, miks tal selline soov on tekkinud? Ma siinkohal eeldan, et jutt käib ikka meie klubi sümboolikaga nännist ja mitte DBC üldnännist. Seda viimast saab igaüks tellida, link on ülalpool kirjas. Soovitan alustada portatiivsest kapotimärgist
Ennetamaks järgmist küsimust, siis tsiteerin meie presidenti (elik juhatuse esimeest): ärge küsige, mida annab mulle klubi. Küsige parem, mida mina saan anda klubile...
Meie klubi on vabatahtlik ühendus, mille tegevusse liikmed panustavad. Kes rohkem, kes vähem. Mõned vaid kohustusliku liikmemaksu alammäära jagu, mõned märkimisväärselt enam. Ning mitte ainult rahas, vaid oluliselt enam ajas.
Nännimüük on ka sissetulek. Aga ma julgeks arvata, et see pole määrav summa aastaeelarvest, vaid pigem toetav.