19-02-2014, 06:06 PM
Kas keegi siinsetest inimestest oskab mulle kui rumalale autovõõrale inimesele selgeks teha seda, mida tähendab sõna projekt?!
Pean silmas nii müügikuulutuste juures, kui siis ka lugejate autode alla tehtud teemade juures.
Ei ole seda pelgalt vaid siin foorumis märganud, vaid ka mujal, aga aru ma siiamaani ei saa.
Valdav enamus teemasid, kus on ära märgitud sõna "projekt" on tegu viimase raipega, mille vastuvõttu kaalutakse isegi emeksis.
Teise mehe projekt aga on see, kui valab klaasipesu vedeliku ja vahetab rehve.
Kolmas on auto nullist ülesse ehitanud, vahetades praktiliselt kõik kuluva ja muidu vigase autojuures, ning teinud sellest justkui uue vanuri vms.
Mis ta nüüd siis on?
Rumal näide, mul on Renault, mida ma olen viimase 3-4 kuu jooksul taastanud ja hooldanud praktiliselt kolm korda suurema summa eest, kui ta väärtus ostes oli.. kas see on nüüd siis projekt?
Vist ikka ei ole?
Ehk on mõni, kes suudab asja kahesõnaga ilusti kokku võtta ja selgeks teha.
Pean silmas nii müügikuulutuste juures, kui siis ka lugejate autode alla tehtud teemade juures.
Ei ole seda pelgalt vaid siin foorumis märganud, vaid ka mujal, aga aru ma siiamaani ei saa.
Valdav enamus teemasid, kus on ära märgitud sõna "projekt" on tegu viimase raipega, mille vastuvõttu kaalutakse isegi emeksis.
Teise mehe projekt aga on see, kui valab klaasipesu vedeliku ja vahetab rehve.
Kolmas on auto nullist ülesse ehitanud, vahetades praktiliselt kõik kuluva ja muidu vigase autojuures, ning teinud sellest justkui uue vanuri vms.
Mis ta nüüd siis on?
Rumal näide, mul on Renault, mida ma olen viimase 3-4 kuu jooksul taastanud ja hooldanud praktiliselt kolm korda suurema summa eest, kui ta väärtus ostes oli.. kas see on nüüd siis projekt?
Vist ikka ei ole?
Ehk on mõni, kes suudab asja kahesõnaga ilusti kokku võtta ja selgeks teha.
OSTAN Põllumaad ja Metsa ÜLE KOGU EESTI piiramatus koguses! Autode müük ja tellimine välismaalt. Lisaks autode hooldus, remont, pesula ja rehvivahetus! helista - 5255598