17-02-2014, 05:55 PM
(17-02-2014, 02:36 PM)karuanton Kirjutas:Kui keegi saaks antud mootori kõrguse originaalis ära mõõta. Nt tiiva servast klapikaaneni. Kas sealt tulebki sul 8cm? Millega võrrelda on minul jäänud arusaamatuks. Aga vist sai väheke segane mõttelend. Aga ma vähemalt proovin kaasa mõelda g remondi puhul. Tundub huvitav küss. Tahan ka teada kas raamid on erinevad. G 460 alusvanker on minu esmavalik selle telliskivi kujulise auto korral.(17-02-2014, 02:02 PM)jaan140 Kirjutas: Seda annaks ju mõõta. Sul vaid piisab selle kindlaks tegemisest. See kui palju kaar erinev on enam rolli ei mängi. Mootorit ju enivei 8 senti alla saada. Vaja vaid tuvastada fakt, et erinevad on. Saad kohe selgeks, kas orignaal käpad või samadelkin variant. Arvan, et vajaminevad detailid nagu g Mercedes-Benz, tõstuk, pikk lood ja mõõdulint lahendaks sellise küsimuse kõige kiiremini minu jaoks.Erinevus on 463 mootoriga, vana mootor oli 617 ja seda ei saa üldse võrrelda.
Ps. Kas see 8cm on erinevust sinu vana mootoriga? Või sarnaste mootoritega 460 ja 463 vahel?
Samadelkinit alati võimalik teha, enne aga üritan mingit "puhtamat" lahendit leida.