09-01-2014, 08:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-01-2014, 08:41 PM ja muutjaks oli s320.)
Tere foorumlased! Ostsin ka omale suvel s-klassi. Teadsin, et lähen riski peale välja ja praeguseks olen investeerinud autosse umbes 2200 euri. Vahetanud olen jooksvaid osi esisillas, aku panin uue ja veel nipet-näpet asju. Suurim väljaminek enne praegust oli uus genekas, mis maksis 700 euri+tööraha.
Otsustasin seda teemat veidi värskendada, kuna ise olen nüüd sama probleemi ees. Kõikide tunnusmärkide järgi on mul lennanud seesama plastikdetail, millest eespool juttu. Silberist öeldi, et peaks vahetama kogu käigukasti mooduli, hinnaks tuleb umbes 900 euri+tööraha
Nüüd tahakski seda plastikhooba netist tellida kusagilt, aga kuidas selle ametlik nimi võiks olla eesti või inglise keeles?
Otsustasin seda teemat veidi värskendada, kuna ise olen nüüd sama probleemi ees. Kõikide tunnusmärkide järgi on mul lennanud seesama plastikdetail, millest eespool juttu. Silberist öeldi, et peaks vahetama kogu käigukasti mooduli, hinnaks tuleb umbes 900 euri+tööraha
Nüüd tahakski seda plastikhooba netist tellida kusagilt, aga kuidas selle ametlik nimi võiks olla eesti või inglise keeles?