19-12-2013, 02:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2013, 02:34 PM ja muutjaks oli secman.)
Küsimus Secmanile - mis nende velgede laius on? Kas sa ette kitsamat velge/rehvi ei tahaks panna (tean, et raske leida)?
245ga sõitmine w126'l eeldab minu mäletamist mööda talvel regulaarset jõusaalitreeningut rannetele (pean ise 225te ees secil maksimumiks mugavuse mõttes).
[/quote]
Veljed on laiusega 9", kui kellegil on pakkuda samaväärsed 8" võin 2tk. vahetada küll.
Kaalusin kaua näpp send nupul enne kui kõik rehvid laiusega 245 otsustasin tellida.
225 nägi lihtsalt nilbe välja selle laiusega veljel. Olen sõitnud igasuguse laiusega rehvidega, roobastes kisuvad nad kõik, ümarama profiiliga vähem ja "tellised" rohkem, aga eks sellega peab harjuma. Maanteel kruisides pole mingit vahet ja eks sealt tulebki lõviosa läbisõidust.
Kriteeriumiks oli hind, samas olen ühed kangid läbi sõitnud ja ei kurda.
Selle kurviläbimiskiirusega millega kurve võtan, saavad need hakkama küll.
Ja kiiruseklass VR lubab sõita kuni 270km/h, sellest peaks samuti piisama
245ga sõitmine w126'l eeldab minu mäletamist mööda talvel regulaarset jõusaalitreeningut rannetele (pean ise 225te ees secil maksimumiks mugavuse mõttes).
[/quote]
Veljed on laiusega 9", kui kellegil on pakkuda samaväärsed 8" võin 2tk. vahetada küll.
Kaalusin kaua näpp send nupul enne kui kõik rehvid laiusega 245 otsustasin tellida.
225 nägi lihtsalt nilbe välja selle laiusega veljel. Olen sõitnud igasuguse laiusega rehvidega, roobastes kisuvad nad kõik, ümarama profiiliga vähem ja "tellised" rohkem, aga eks sellega peab harjuma. Maanteel kruisides pole mingit vahet ja eks sealt tulebki lõviosa läbisõidust.
(19-12-2013, 12:05 PM)v6sa Kirjutas:(18-12-2013, 12:48 PM)secman Kirjutas: Rehvid 245/45 R16 ( Nankang NS1 Reifendirectist 77/tk.) ootavad pealepanekut
Miks NS1? Kas ainult hinna poolest või tegid kodutööd ja miski hakkas meeldima?
Mul poel nannkangi vastu midagi - rahuldavate omadustega rehv mõistliku hinna eest. Päris rallisõiduks ei sobi, kuid Secmani jaoks pole see vast väga teemaks.
Kas NS1 oli too rehv, mille pidamine muutus soojenedes oluliselt paremaks ja 0 ümber kippus libedalt minema?
Kriteeriumiks oli hind, samas olen ühed kangid läbi sõitnud ja ei kurda.
Selle kurviläbimiskiirusega millega kurve võtan, saavad need hakkama küll.
Ja kiiruseklass VR lubab sõita kuni 270km/h, sellest peaks samuti piisama
SEC-i sõltlane.
560SEC, G55, 190E 2,0B, C400 4M Coupe
560SEC, G55, 190E 2,0B, C400 4M Coupe