22-11-2013, 11:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-11-2013, 12:06 AM ja muutjaks oli siimruz.)
Olen minagi saanud pärnu silberautost andmeid. Minu teada see küll keelatud tegevus ei ole kui ma lähen auto win kood esindusse küsin infot. Sama moodi olen saanud ka infot united motors pärnu esindusest winkoodi alusel. Siin lõhnab ikkagi susserdamise järgi kui hakatakse mingist keelatud tegevusest rääkima.
Sellisel juhul kõlab see ju ebaloogiliselt. Et pean ennem auto enda nimele kirjutama ja siis saan alles infot. Näiteks unitedis õeldi mulle kui oma õel aitasi autot osta, et helistage õelge vinkood ja me anname tile infot auto ajaloo kohta. Ise asi kui ma hakkan infot auto omaniku kohta küsima, siis on ju see loogiline et see on natuke teine teema.
Sellisel juhul kõlab see ju ebaloogiliselt. Et pean ennem auto enda nimele kirjutama ja siis saan alles infot. Näiteks unitedis õeldi mulle kui oma õel aitasi autot osta, et helistage õelge vinkood ja me anname tile infot auto ajaloo kohta. Ise asi kui ma hakkan infot auto omaniku kohta küsima, siis on ju see loogiline et see on natuke teine teema.
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.