12-10-2013, 10:00 PM
Tere, ei tahaks ka müügifoorumit väga ära sonkida.
Palun seletage mulle ka nüüd ära kuidas selle uppimisega hetkel lood on.
Suht segane värk minu müügikuulutus on juba 5.lehe lõpus ja selle aja jooksul olen mitu korda näinud esilehel 124 mootoripatjade otsijat ja muid repeat postitusi.
Olen ma liigapalju siis uppinud oma teemat?, Saan ma ise teiste mõtetuid postitusi oma teemas kustutada.?
Kui uut teemat koostasin siis jäi meelde reeglitest 24h uppimise reegel...
Iseenesest toetan nädala aja uppimise reeglit.
Ja Teema autoril võiks õigus olla kustutada antud teemas mõtetuid postitusi.
Kõige efektiifsem sitafilter oleks üldse juurdepostitamise ja uppimise täielik plokk ja u2u plokk....Nii et jääbki ainult helistamise võimalus. Jube nõme on kui keegi nämmutab nädal aega u2u sidet ühe jupi ostmise eel? kirjakastid on ju ka siis mahust täis kõigil.
Terv.Juhan
Palun seletage mulle ka nüüd ära kuidas selle uppimisega hetkel lood on.
Suht segane värk minu müügikuulutus on juba 5.lehe lõpus ja selle aja jooksul olen mitu korda näinud esilehel 124 mootoripatjade otsijat ja muid repeat postitusi.
Olen ma liigapalju siis uppinud oma teemat?, Saan ma ise teiste mõtetuid postitusi oma teemas kustutada.?
Kui uut teemat koostasin siis jäi meelde reeglitest 24h uppimise reegel...
Iseenesest toetan nädala aja uppimise reeglit.
Ja Teema autoril võiks õigus olla kustutada antud teemas mõtetuid postitusi.
Kõige efektiifsem sitafilter oleks üldse juurdepostitamise ja uppimise täielik plokk ja u2u plokk....Nii et jääbki ainult helistamise võimalus. Jube nõme on kui keegi nämmutab nädal aega u2u sidet ühe jupi ostmise eel? kirjakastid on ju ka siis mahust täis kõigil.
Terv.Juhan