04-10-2013, 06:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-10-2013, 06:35 PM ja muutjaks oli Laulumees.)
(04-10-2013, 06:11 PM)Taffinaff Kirjutas: Keegi võiks nii abivalmis olla ja juhtida mu tähelepanu, millise pildi järgi te otsustasite, et autol puudub el.mäludega iste?
Või 2 uut kodaniku vahetavad privas omavahel infot?
Ei tea kust ta selle võttis aga tegelikult pole ka seda olemas
(04-10-2013, 06:05 PM)v6sa Kirjutas: Ei ole ussi kuskil. Keegi lihtsalt lubas kõiki lisasid. Aga neid ei paista. Samas oluline on olemas.
Kas sellele üldse täismõõdus varuratas sisse mahub? 17" velge vist vaja? Või mahub 16 ka esisadulale?
Juhiukse liistu alla oled julgenud vaadata?
17" kindlasti vaja sest sellel suuremad pidurid aga sllepeale ei mõelnud jah kas ta sinna auku ka mahub ära Liistu ei ole katsunud, kas peaks?
Eem ma jäin korra mõtlema mis liistu sa mõtled. Ka see mis on kereküljes või see mis on ukseküljes? Muidu lasin ära teha roostetõrje, karbid ja uksed on mingit plöginat täis, põhja kavatsen kevadel veelkorra üle lasta.
Homme hommikul on aeg ja saab terve esisild uued puksid ja muud ilusad vidinad . 600 olid jubinad ja arvan ,et vahetus mingi 200 peale .
Ahjaa , vaja oleks veel GPS i CD d . Või oskab keegi mind juhatada mingile lingile kest ma saaks selle ise alla tõmmata? (Eesti kaardiga muidugi) Tänud juba ette.