08-05-2013, 01:48 PM
(08-05-2013, 01:41 PM)v6sa Kirjutas:(08-05-2013, 01:23 PM)Joonas Kirjutas: ...
JA Taavile
Miks sa meie peale nii veriseks viimasel ajal oled läinud?
...
Verine ma ei ole. Aga natuke küsivaks on mu pilk muutunud küll.
Ma olen seni kõik Põhja-Eesti hädalised ikka Lesveni saatnud. Aga järjest enam kuulen, et "asja" ei tehtud korda või ei suheldud segase põhjusega probleemi asjaolude täpsustamiseks. Varem seda teemat ei olnud - "kadaka Imre" küsis ja teadis alati. Nüüd on vist tööd liiga palju saanud?
Samas, kuuldes järjekordade pikkusest, siis tööd teil juba jätkub. Arvestades Silberi saamatust vananeva tehnikaga hakkama saada ja meie rahva paranenud ostujõudu, hakkab järjest enam teie õuele saabuma autosid, mille viga ei ole vaid mutrivõtmega remonditav. Aga diagnostikapoolega on teil kuidas lood? Ma loodan, et oluliselt paranenud ja nüüd saab ka eesti keeles diagnostikat tegeva spetsiga suhelda. Paar aastat tagasi see võimalik ei olnud.
Värske softiga STAR teil ju on.
Hea, et leiate aega lugeda margifoorumit. Muidu kujunebki sellest diletantide tulevärk.
Teemasse ka. Mulle tundub, et üks esiõõts võiks kesta kauem, kui näljane aasta ja kümmekond tuhat. Või on auto selle aastaga tegelikult kümneid tuhandeid sõitnud ja teemaalgataja küsimus ei ole üldse põhjendatud?
Samas, õige on ka see, et hooletu sõiduga on võimalik liigendid mõne tuhandega puruks sõita.
See on kindel, et ühe aastaga üle 10 tuhande sõitnud ma ei ole ja hooletult ma ei sõida - seega kui see õõtshoob läbi on, siis pigem asi selle kvaliteedis pigem.
Järjekordi Lesvenis ei ole mina küll silmanud, alati on auto põhimõtteliselt kohe vastu võetud.