29-03-2013, 06:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-03-2013, 06:16 PM ja muutjaks oli grimes@hot.ee.)
Tervist.. Uuriks vähe diiselmootorile ümberehituse kohta.
Kuna olen üldiselt värske mersuomanik. Seega pole veel selle margipoolse eluga väga kursis.
Nimelt hetkel 2.6 R6 118kw bensukas..
Kuid endal plaanis panna 3.0d peale 80kw (täpset markeeringut ei jaga veel)
Kuna see on ka R6, siis kas selle paigaldamine võiks olla sama sisukas või isegin lihtsam kui R5 D ?
Nimelt kas juhtmestikku peab ümber viskama ? Või kannatab ka bensuka jhtmestikuga käima ajada, sest mootor ise vist ju suht mehaaniline ?
Süütelukk tuleb asendada millest aru sain, see ei ole probleemiks.
Aga kas mu bensuka käigukast/sidur/kardaan võiksid sobida sellele diislile otsa ?
Nimelt mul vist pikema võlliga käikar.. 86a auto
Siis, kuidas kütusesüsteemiga olema hakkab ? Kas bensupump tuleb vahetada ümber diisli etteandepumbaks ? Või jääb sama pump etteande pumbaks ?
Bensufilter mis põhjaall, selle asendab sammuti diisli omaga ?
Radikas kas võib sama sobida/jääda ?
Summuti.. R6-e omad juhuslikult ei sobi vist üksteisele ? plokid erinevad ?
Ette tänades Tarvo
Kuna olen üldiselt värske mersuomanik. Seega pole veel selle margipoolse eluga väga kursis.
Nimelt hetkel 2.6 R6 118kw bensukas..
Kuid endal plaanis panna 3.0d peale 80kw (täpset markeeringut ei jaga veel)
Kuna see on ka R6, siis kas selle paigaldamine võiks olla sama sisukas või isegin lihtsam kui R5 D ?
Nimelt kas juhtmestikku peab ümber viskama ? Või kannatab ka bensuka jhtmestikuga käima ajada, sest mootor ise vist ju suht mehaaniline ?
Süütelukk tuleb asendada millest aru sain, see ei ole probleemiks.
Aga kas mu bensuka käigukast/sidur/kardaan võiksid sobida sellele diislile otsa ?
Nimelt mul vist pikema võlliga käikar.. 86a auto
Siis, kuidas kütusesüsteemiga olema hakkab ? Kas bensupump tuleb vahetada ümber diisli etteandepumbaks ? Või jääb sama pump etteande pumbaks ?
Bensufilter mis põhjaall, selle asendab sammuti diisli omaga ?
Radikas kas võib sama sobida/jääda ?
Summuti.. R6-e omad juhuslikult ei sobi vist üksteisele ? plokid erinevad ?
Ette tänades Tarvo