28-03-2013, 03:59 PM
Mul täitsa olemas 105 kW versioon, see peaks olema üldse mälu järgi kõige ökonoomsem neist, kui numbritesse sukelduda (100% kindel ei ole). Samas, 90 kW ja 105 kW kütusekulu vahe on ilmselt üsna väike. Linnas foori tagant foori taha jääb kütusekulu 7-8 vahele praeguse ilmaga. Pikemale reisile pole kusjuures veel jõudnud, et maantee kütusekulu määrata. Tallinn-Keila vahet olen sõitnud mõned otsad ja tean vähemalt nii palju, et maanteel ei ole pöörded laes (mida alguses kartsin nii väikese mootori puhul) ja seega peaks kütusekulu üsna ilus tulema
Vastupidavust ei oska samuti hinnata, kuna auto on vaid mõni kuu minu omanduses olnud. Senikaua pole midagi juhtunud mootori poole pealt. Tegemist siis 2003 aasta mudeliga.
Ja kiirenduse koha pealt ei saa nuriseda. Kui turbovilinat kuulda on, siis ei saa tõmbe üle kurta. Kiirendusmasinat temast küll ei saa
Vastupidavust ei oska samuti hinnata, kuna auto on vaid mõni kuu minu omanduses olnud. Senikaua pole midagi juhtunud mootori poole pealt. Tegemist siis 2003 aasta mudeliga.
Ja kiirenduse koha pealt ei saa nuriseda. Kui turbovilinat kuulda on, siis ei saa tõmbe üle kurta. Kiirendusmasinat temast küll ei saa