27-02-2013, 02:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-03-2013, 03:06 PM ja muutjaks oli DimitiS.)
(27-02-2013, 02:46 PM)igiliikur Kirjutas: Kuidas sul hommikuti käivitamisega lood on? Läheb hästi käima? Sinist ei viska?
Kohe ostujärgsel hommikul oli -26C ja sain katsetada käivitamist. Mul jäi suu lahti, kui hästi ikka üks Mercedes käivitub! Video siin:
Ei ühtegi vahelejättu! Ei sinist ei musta! Külmalt läheb alati ideaalselt käima.
Vastupidiselt jälle soojalt tahab vahest 2-3sek ketramist, siis alles ehmatab käima.
Siiani on mul diislitega külmaga alati üks keberniit olnud. Aga näiteks sellel mootoril ei näe ma mingit mõtet plokisoojendusel, milleks?! Käivitub olenemata temperatuurist. Ei ole enam mingit hirmu hommikuse käivituse ees, jääb ära paaniline ilmateate ja termomeetri vahtimine.
Juba hakkangi igat kuulutust, kus on mainitud: "paigaldatud plokisoojendus" kahtlustama, et ilma selleta võib olla probleeme. Mul näiteks ühel Opelil kunagi -28C juures starterit andes venis mootor tigupööretega ringi ja polnud sedamoodigi, et käima saaks.
Kusjuures see auto sai ostetud nii, et ma häält enne ei kuulnudki. Ei käivitamist ei proovisõitu. Sõitva ja töötava mootoriga nägin alles siis, kui auto minu nimel juba oli