18-11-2006, 11:09 AM
noo nii. mul on endal samasugune riistapuu. hakkas ka külmemate ilmadega pirtsutama ja tatistas küünlad täis. käima küll läks (aga raskustega) aga jõudu ei olnud et kohapealt ära minna ja kukkus ka podisema. minule aga piisas küünla vahetusest. olid teised piisavalt kulunud ja säde vahe polnud ka enam see õige. soovitan soojalt vaadata ka enda küünlad üle sest talvisel ajal töötab see asi paremini väiksema sädevahega küünaldega. (ei ole ka mitte eriti kallis välja minek bosch 14+ küünlad maksavad a la 49 kuni 60 eeku tk sõltuvalt kohast kust ostad)
pritsungit reguleerida kohe ei soovita kuna see mootor hoolitseb päris edukalt selle eest, et külmalt eriti palju peale saaks. toores on kah automaatne ja avaneb täielikult alles siis kui mootor soe (annab sõites tunda)
hetkel läheb auto käima iga ilmaga poolest pöördest ja veab hästi.
peale saamise kohta veel nii palju et ma ei tahaks uskuda et see sul eriti suur on (ületaks minu oma). mul on lihtsalt meeletult suur kütte kulu kutsika kohta (7-12 l /100km kohta) mis viitsab sellele et suisa kuseb peale.:wink:
pritsungit reguleerida kohe ei soovita kuna see mootor hoolitseb päris edukalt selle eest, et külmalt eriti palju peale saaks. toores on kah automaatne ja avaneb täielikult alles siis kui mootor soe (annab sõites tunda)
hetkel läheb auto käima iga ilmaga poolest pöördest ja veab hästi.
peale saamise kohta veel nii palju et ma ei tahaks uskuda et see sul eriti suur on (ületaks minu oma). mul on lihtsalt meeletult suur kütte kulu kutsika kohta (7-12 l /100km kohta) mis viitsab sellele et suisa kuseb peale.:wink: