08-09-2012, 10:21 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-09-2012, 05:52 PM ja muutjaks oli kaupo51.)
Ma olen seda ka mõnes teises teemas varem öelnud, aga kordan üle. Sinu MB peal olevat KE Jetronicut remontida oskavaid mehi võib Eestis kahe käe sõrmedel üles lugeda. Loomulikult võid alustada küünalde, kaane, rootori ja juhtmete vahetusest nö katse eksituse meetodil. Kui rahakott kannatab. Kui ei kannata, siis pöördu asjatundja poole.
Sul endal ma ei soovita sellele autole diagnostikat tegema hakata, kuna sul puuduvad selleks oskused ja vahendid. See, et sa oled Opeli monopritset näppinud, ei tähenda veel, et sa oskad MB KE Jetronicut näppida, need on erinevad pritsesüsteemid. Igaks juhuks kordan veel üle- sinu autol ei ole peal monopritse
Sul endal ma ei soovita sellele autole diagnostikat tegema hakata, kuna sul puuduvad selleks oskused ja vahendid. See, et sa oled Opeli monopritset näppinud, ei tähenda veel, et sa oskad MB KE Jetronicut näppida, need on erinevad pritsesüsteemid. Igaks juhuks kordan veel üle- sinu autol ei ole peal monopritse
![Eusa_angel Eusa_angel](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/eusa_angel.gif)