19-03-2012, 04:20 PM
(19-03-2012, 03:46 PM)voodoo Kirjutas: no offense aga mazda 6'st ja lexusest ühes võtmes rääkimine juba näitab, et asjast sa ise midagi tea, vaid eeldad....
Khm, matstakuus on tegelikult väga pädev liikur. Ainult, et seal ei ole seda sõnulseletamatut "midagi", mille eest ollakse nõus palju pappi välja käima. Kusjuures saan Lexuseomanike irooniast aru - tegemist on ju ikkagi heas varustuses Toyotaga, mida ekslikult mingiks korollaks peetakse
Taadul on ilmselt probleemiks pigem asukoht, kus taksode pakkumine võrdub nõudluse ehk nulliga. Ning tegelikult annab oma auto ikkagi vabaduse tunde - liigud siis, kui vaja (ja mitte siis, kui saab).
Kusjuures teadmata investeeritava valuuta kogust, võiks ju proovida ka viimase otsa Omegat (üsna punniga võrdne loomake) või vähe kopsakama rulli olemasolu korral ka Insigniat. Minu lühike kogemus oli meeldiv. Tõsi, omamiseks ei piisa mul õnneks sissetulekust. Ning ilmselt palutaks edaspidi ka oopeli juures ööbida..., mida ma ilmselt teha ei soovi
Kui korolla maine ja sellest tingitud asjatundmatute tögamine ei sega, siis pole ju leksusel väga vigagi. Kuigi, valmistab seda ju ikkagi Toyota...
Muide, mina elasin seni teadmisega, et need preparaadid veavad valest otsast. Aga tuleb välja, et enam mitte.