26-02-2012, 11:50 PM
(22-02-2012, 03:41 PM)Laur Kirjutas: Tahokas töötab? ABS töötab? Aku taga on ülepinge relle, tuneb ära kaitsme järgi mis on relee peal.
Tavaliselt on viga selle "junni" külmjoodetes.
Kui see ok tuleb edasi kaevata.
Tahkokas töötab. Absiga on mingi kala. Teine kord töötab ja teine kord ei tööta. Alguses kui sõitma hakat siis töötab ja mõne ajapärast on jokk.
Eks ma kaevan mõnipäev. Praegult tekkis ootamatult natuke suurem jama. Enne tuleks auto liikuma saada. Aga sellest alla pool.
(22-02-2012, 08:15 PM)Nustu826 Kirjutas: Kuskandis Järvamaal paikned muidu???Asun Peetris ise, nädalavahetuseti liigun Paides suht tihti, vahest ka nädalasees kui aega on. Aga eks sa anna märku kui oled ülesse leidnud.
Tagumist aknalauda võin lume sulades garaazi pööningult vaadata kas enam alles on. Mingi heledamat värvi ja mitte just väga puhas oli kui mäletan õieti....
Aga tagumised ülemised amordipadjad - kas ei ole need mitte nii, et seib, kummipuks, autokere, kummipuks, seib, mutter. Ja lisaks käib siis kummipuksidest toru läbi, mis on siis vastavalt distantspuks et kui palju saab kinni keerata amorti...
Midagi sellist peaks seal üleval olema küll jah. Neid kummi pukse olekski vaja. Aga midagi hullu pole ühelt pool tundub kuidagi pehme see. Aga tahaks ikka ideaalseks saada.
Aga jätkame nüüd tänase päeva plusside ja miinustega. Alustame siis positiivse poolega, sai tartust 210 org valud toodu 16 tolli. olid siingi vist müügis. Nende velgede kasuks sai otsustatud selle pärast et kunagisel 124 olid ka sellised alla ja sobisid väga hästi. Ja ei näinud mõtet vanekest suurte neegri velgedega rüvetada.
Aga Tartust Paide poole tagasi sõites lendas gaasihoovastiku kinni hoidev plastik kinnitus pooleks. Ja nii ma peale Adaveret teeäärde jäingi. Vabandust nende ees keda segas ohukatega tee ääres tühikäigul veerev 124 peale kella poolt seitset. Sai niimoodi veeretud kuni imavere ristini laiemat kohta otsides. Kuni jäi valge kaubik tee äärde seisma. Kellel oli minuga õnneks üks tee ja sain sleppi. Suured tänud sellele venekeelt kõnelevale härrasmehele. Tore et leidub abivalmis inimesi.
Lisan ka pildi sellest junnist mis puru läks.
Kui kellegil leidub mõne varuosadeks pilli peal midagi sellist siis palun pakkuge. Oleks hädasti vaja. Või kui keegi oskab selle täpsemat nimetust või mingit varuosa koodi öelda siis olen vägaväga tänulik.
Mihkel