24-08-2011, 07:05 PM
Niisiiis... Võsa jutust õhkub loogikat, kuid ei usu süüteprobleemi eriti. Miks? Kui käivitub, siis absoluutselt veatult, ei mingit puterdamist, sama ka sõidu ajal. Profülaktika mõttes võtsin maha jagajakaane ja puhastasin kontaktid, ei muutunud midagi.
Minu jaoks muutub järjest müstilisemaks järgmine asi, viimasel kolmel korral just silma jäänud: järjekordne mittekäivitumine - käian kuni aku tühi, ei luba ega miskit, mitte piiksugi. Täkku andes käivitub KOHE ja ilma mingi anomaaliata, nagu uus auto.
Vägisi jääb mulje nagu käivituspowerit jääb puudu, ometi aku ja starter veavad jõudsalt. Pole ju sellel autol ka mingit erilist elektroonikat, et nagu mingil klapil või millelgi jääb voolu puudu või miskit.
Samas on käiamise lõppedes tunda ka bensiinilõhna.....
Minu jaoks muutub järjest müstilisemaks järgmine asi, viimasel kolmel korral just silma jäänud: järjekordne mittekäivitumine - käian kuni aku tühi, ei luba ega miskit, mitte piiksugi. Täkku andes käivitub KOHE ja ilma mingi anomaaliata, nagu uus auto.
Vägisi jääb mulje nagu käivituspowerit jääb puudu, ometi aku ja starter veavad jõudsalt. Pole ju sellel autol ka mingit erilist elektroonikat, et nagu mingil klapil või millelgi jääb voolu puudu või miskit.
Samas on käiamise lõppedes tunda ka bensiinilõhna.....
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...