13-07-2011, 08:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-07-2011, 08:46 PM ja muutjaks oli dad.)
(13-07-2011, 07:51 PM)Riho-Peeter S. Kirjutas: Õige märkus. Terminoloogia peab õige olema: MB170V on W136 ja MB230 on W143. .... Kui taastamise majanduslik külg pole oluline ja rolli mängivad üksnes emotsioonid, siis võib muidugi taastada ka väikese või praktiliselt olematu väärtusega uunikume.
Kui nüüd lõpuni vinguda, siis MB230 kaubandusliku nime all müüdi w21 "lang" ja w143 keresid, sarnased kaugelt vaadates, aga sisuliselt ikkagi erinevad.
Mis puudutab "odava" Mercedes-Benz taastamisse, siis iga üks raiskab oma aega erinevalt, kellel säästukas ja kelle kompressor kätte juhtunud.
Dad.
(13-07-2011, 08:04 PM)jansa48 Kirjutas: Tublid poisid, täitsa huvitav oli lugeda seda väitlust/võitlust, kes teab ja kes mitte...Eks te ikka mõlemad teate sellest rohkem, kui enamus klubi liikmeid, nii et täiendage teine-teise teadmisi ja mine tea ehk reustareerite kunagi koos ka ühe uunikumi?
Ei võitle, antud teemas on ilmselt väga vähestel persoonidel mulle midagi rääkida, mida ma juba ei tea.
Restaureerimise rõõmu jätan siiski endale, vot selline egoist olen, et teen ise ja üksi.
Dad.