23-09-2010, 10:56 PM
Maitse asi, mul isiklikult viskab sportlikemates MB-des see puit küll üle, puit peax pigem E ja S klassi jääma. Ja igasugu carbon imitatsioon näeb väga odav välja. Seetõttu on vaheldusex päris kena midagi veidi teistsugust näha. Piltide pealt ei saa küll selle valge toonist väga hästi aru, kuid veidi beežikam valge (elevandiluugi on veidi beežikas) sobix vast selle musta armatuuriga paremini kokku.
Oma 16v-l plaanin ka millalgi selle keskonsooliga midagi ette võtta, see puit ei sobi selle auto iseloomuga üldse kokku.
Kui veel maitse asjadest rääkida, siis minu arust ei sobi need bling veljed selle CLK alla eriti hästi, aga see kuulub taas kategooriasse "kellele ema, kellele tütar, kellele mõlemad". Peaasi, et omanik ise rahul on ja kõigile ei saagi samad asjad meeldida.
Oma 16v-l plaanin ka millalgi selle keskonsooliga midagi ette võtta, see puit ei sobi selle auto iseloomuga üldse kokku.
Kui veel maitse asjadest rääkida, siis minu arust ei sobi need bling veljed selle CLK alla eriti hästi, aga see kuulub taas kategooriasse "kellele ema, kellele tütar, kellele mõlemad". Peaasi, et omanik ise rahul on ja kõigile ei saagi samad asjad meeldida.
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!