18-06-2010, 02:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-06-2010, 02:48 PM ja muutjaks oli hannes_s.)
link, mille andsid on vanema tüübi 124. seal õpetab mingi "turu" flip keyga signa installatsiooni, millel on signa pult juba flip key enda sees. mul vaja tehase flip key IR pult panna eradli paigaldatud signalisatsiooni juhtima. olen ka ise päris palju netist otsinud, aga just seesugust teemat kuskilt leidnud pole.
originaal kesklukustuse puldisüsteemi taastasin mina kui uus omanik. keegi eelmistest omanikest on kaotanud/lõhkunud originaal puldid. ilmselt lõhkunud kuna IR-puldist oli alles vaid metallist võtme osa. ainult seda cobra signa ei saa ju kasutada, IR-puldi küljes on ju süütevõti seega peab ikkagi 2 pulti koguaeg kaasas kandma.
(18-06-2010, 09:33 AM)marek Kirjutas: Selle puldiga Cobra pead vahetama sellise vastu mida juhitakse orig.puldist (kas siis keskluku- või suundade pealt) ehk siis signa vahetus. Aga miks ainult seda Cobra signa ei kasuta? Kas siis orig. signa ei toimeta, et Cobra lisaks on pandud?
originaal kesklukustuse puldisüsteemi taastasin mina kui uus omanik. keegi eelmistest omanikest on kaotanud/lõhkunud originaal puldid. ilmselt lõhkunud kuna IR-puldist oli alles vaid metallist võtme osa. ainult seda cobra signa ei saa ju kasutada, IR-puldi küljes on ju süütevõti seega peab ikkagi 2 pulti koguaeg kaasas kandma.