07-12-2005, 10:12 PM
Sulo Kirjutas:Noh ütleme siis et minu 5.6 liitrise mootori paneku tuhin W123 peale läks siis üle kui ma olin natuke KADAKA IMRE juttu kuulanud. Aga kes teab ehk kunagi teen ära ikka!Jah eks ta ikka paras k**p ole AGA teema on selles et julge pealehakkamine on pool võitu ja kui oled ise tegija ja ei karda keevitamist ,igast aretamist, elektriku mängimist ja kui leidub ka inseneri mõtlemist ja aega ning pappi siis saad sellega raudselt hakkama.
Nii peast ei oskagi midagi välja konkreetset tuua mis teha vaja..üldiselt selleks, et V8 vahele saada on vaja ka vist lõikuda natuke seda tulemüürii(neid ääri lansekate juures) ei tea kuidas täpselt nimetatakse.
Üldiselt nendel vanatüübi mootoritel on elektroonika ikka suht lihtne võrreldes uuematega ning usun et ei tohiks probleem olla.
Aga mina arvan et kui juba siukese projekti kallale minna siis mine "täis pangale" välja ja tõsta 5.6 vahele sest töö mida vaja teha on sama kuid tulemus on magusam :bisou:
Ja teine asi on muidgi see et sa leiaks ikka KORRALIKU mootori....muidu matad sinna rämedat pappi....