16-11-2009, 06:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-11-2009, 06:09 PM ja muutjaks oli DonLeiger.)
hents, sinu armastus vanade autode kohta on sinu isiklik huvi mitte rahvastiku üldine arvamus. mul pole uut seitsmest ja et olgu öeldud minu meelest on vana SEL väga kõva auto, aga see konkreetne artikkel rääkis lühidalt öeldes sellest et kuidas oma m***i pikendada ja olla (finantse säästvalt) edev (LOE: et sa näeksid rikas välja). ma ei tea mis üle-oma-varju-hüpanud inimestega sa läbi käid, aga tegelikult on veel neid inimesi ka säilinud kes ostavad uue seitsmese selle pärast kuna nad saavad lubada omale seda. need majandusbuumi bisnesmänide seitsmesed ilmselt jah roostetavad kuskil hansa liisingu komsjoni müügiplatsidel niiet nendest pole üldse mõtet rääkidagi.
äärmuslikumas mõistes oli selle artikli mõte see et ühe bentley ülalpidamine on kallim kui dacia logani ja vanema sierra oma kokku. DOH
äärmuslikumas mõistes oli selle artikli mõte see et ühe bentley ülalpidamine on kallim kui dacia logani ja vanema sierra oma kokku. DOH