28-10-2009, 11:22 PM
Tere Jälle!
Selgus,et siiski polnud valesti vaakumid,vaid pritsepea alumine kummist korpus katki.
Olin siis täna tubli poiss ja vahetasin selle ära,sest õnnex jätsin vana mootori plokikaane koos pritsungi ja muu staffiga alles omale,nüüd tühikäik ka ok!Ja mootor ei puterda enam!Küll aga tahab külmalt käivitades gaasipedaaliga nats niksimist,a kui käima hakkab siis kohe ok,võib pedaalilt jala ää koristada!
2 pistikut mis äkki omavahel vahetusse läind,ise kahtlustan aga ex pean veel uurima!
Lisax sai veel vahetatud jagaja vaakumklapp,nüüd ok.
Lisax sai siis pidurid üle käidud,et liigux normaalselt.
Mootori õli sai vahetatud!
Vaja teha:
K.Kasti õli vahetada koos filtriga
Summuti tagumine pütt leida ja külge installida
Kojamehemootori süsteem vaja väljavahetada,kuna vana annab üle!?
Millaski vaja ka värvimine ette võtta,kui keegi normaalse hinnaga teeb võix mainida!
A nüüd vähemalt liigub normaalselt,kuna uuel mootoril jõudu ikka korralikult võrreldes vanaga!
Ja noh,mul heameel et viitsisin mootori vahetusega jännata ja et sellest ettevõtmisest asja sai!
Ikkagi esimest korda elus sellist asja teha ja veel pmtst üksi!
Selgus,et siiski polnud valesti vaakumid,vaid pritsepea alumine kummist korpus katki.
Olin siis täna tubli poiss ja vahetasin selle ära,sest õnnex jätsin vana mootori plokikaane koos pritsungi ja muu staffiga alles omale,nüüd tühikäik ka ok!Ja mootor ei puterda enam!Küll aga tahab külmalt käivitades gaasipedaaliga nats niksimist,a kui käima hakkab siis kohe ok,võib pedaalilt jala ää koristada!
2 pistikut mis äkki omavahel vahetusse läind,ise kahtlustan aga ex pean veel uurima!
Lisax sai veel vahetatud jagaja vaakumklapp,nüüd ok.
Lisax sai siis pidurid üle käidud,et liigux normaalselt.
Mootori õli sai vahetatud!
Vaja teha:
K.Kasti õli vahetada koos filtriga
Summuti tagumine pütt leida ja külge installida
Kojamehemootori süsteem vaja väljavahetada,kuna vana annab üle!?
Millaski vaja ka värvimine ette võtta,kui keegi normaalse hinnaga teeb võix mainida!
A nüüd vähemalt liigub normaalselt,kuna uuel mootoril jõudu ikka korralikult võrreldes vanaga!
Ja noh,mul heameel et viitsisin mootori vahetusega jännata ja et sellest ettevõtmisest asja sai!
Ikkagi esimest korda elus sellist asja teha ja veel pmtst üksi!