Postitused: 29
Teemad: 7
Liitus: Apr 2009
Maine:
1
Plokikaane küljes paikneva nukkvõlli-positsioonianduri vahelt immitseb õli.Andur on kinnitatud kahe sisekuuskantpoldiga ja tihendi vahetuseks on vaja need lahti keerata.Kas kellelgi on häid/halbu kogemusi nende lahtikeeramisega? Minu auto puhul võib öelda,et kuuskandid on üle keeratud ja poldid täiega plokikaanes kinni.
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Termostaadi korpus vist jääb ette veidi, siis kiputakse kõveralt kuuskante vahele panema.
Suurem 12-kant või torx tuleb sisse lüüa haamriga ettevaatlikult, siis saad poldid jätte.
Mispärast küll sealt anduri vahelt õli immitseb? Ebaloogliline koht, ju siis keegi kallal käind.
Postitused: 29
Teemad: 7
Liitus: Apr 2009
Maine:
1
Torxiga variant juba ära proovitud aga ei julenud eriti vägivaldselt keerata,tundus et ennem läheb polt pooleks,kui lahti tuleb.Ma ei tea,kas seda üritada kuuma või külma mootoriga,polkikaan peaks ju mängima? Kataloogist uurisin,et anduri all kummirõngas,arvatavasti on see kutu.
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Anduri all peaks olema õhuke alumiiniumist tihend + kummist rõngastihend.
Ma keerasin mõni aeg tagasi veepumba sisekuuskantpolte lahti torx võtmega, kuna keegi oli nurga all üritanud lahti saada (ei viitsitud sisselaset eemaldada) ja pea oli ümaraks keeratud.
Löö ikka tugevalt torx/12-kant sisse ja keera. Ei usu, et polt katki läheb. 8.9 tõmbetugevusega polt peaks olema - selle saab alumiiniumi seest kätte enne kui pooleks läheb.
Postitused: 153
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
Maine:
0
need poldid on alumiiniumi siise ikka ysna k2rmed kinni oksudeeruma ...vahel aitab kui saab kuidagi poldi pihta haamriga koputada ..proovi 2kki aitab