Postitused: 3
Teemad: 2
Liitus: Aug 2007
Maine:
0
Mul on MB 280 TE W124 94 aasta ja nüüd on selline probleem, et mootor läheb liiga kuumaks. Näidik on seal päris üleval. Ilmad on külmad ja see ei mõjuta midagi. Kas võib olla, et midagi on jahutus süsteemis umbe läinud. Minu meelest ei peaks jahutusventikat talvel üldse vaja minema.Igal juhul see ventikas tööle ei hakka. Aga ma olen täielik võhik mootorite alal. Kui keegi teab, mida kontrollida, mida peab ära vahetama või mis kuradi jama see on? Enam ei julge pikka otsa ette võtta aga varsti üks selline on just tulemas.
Postitused: 619
Teemad: 22
Liitus: Oct 2008
Maine:
0
Selline huupi pakkumine võiks olla, et termostaat ei avane - ma ainult ei tea, kui tõenäoline on, et kinnise termostaadiga talvel auto üle kuumeneb.
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Ega jahutusvedelikku arusaadaval kogusel lühikese aja jooksul ei kao?
Postitused: 594
Teemad: 27
Liitus: Nov 2007
Maine:
0
Teha saad ise vast nii plju, et kui temperatuur üleval, siis katsuda kas mõlemad suurde radikasse minevad voolikud on soojad või ei ole. Kui ei ole, siis termostaat esimese asjana ja kui on, siis kas andur ise või plokikaanetihend.
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Mina kahjustaks plokikaanetihendi/kaane koostööd, kahjuks. Paraku nende R6 mootorite nõrk koht. Vanadusest lähevad kaaned kõveraks(esimene ja tagumine ots hakkavad lekkima) ja vajavad lihvi.
Lihtsalt minu arvamus.
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Selle 65€ tunnihinna tõttu käib nii mõnigi soome registris olev auto suuremaid töid Tallinnas tegemas....
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans