Postitused: 137
Teemad: 22
Liitus: Jul 2010
Maine:
1
Küsimus sii järgmine, et kas saab selle auto pealt turbo kätte ülevalt poolt, ilma et peaks kasutama tõstukit või kanalit. Oleks vaja turbo mah võtta ja kontrollida seda klappi mis seal küljes on, se pidavat kinni jääma vahest, mul tunne et mul kah selle klapiga seal jama. Kiirendus pole see mis ennem, vahest parem ja vahest kehvem, kuid üldjoontes läheb ikka järjest kehvemaks nagu. Sooviks siis selle maha võtta ja puhastada ja uurida mis nägu ta on seal yldse.
W140 350td 97a.
Postitused: 89
Teemad: 15
Liitus: Nov 2005
Maine:
0
(04-02-2011, 03:57 PM)kaido Kirjutas: (04-02-2011, 03:38 PM)laskarpoiss Kirjutas: Küsimus sii järgmine, et kas saab selle auto pealt turbo kätte ülevalt poolt, ilma et peaks kasutama tõstukit või kanalit. Oleks vaja turbo mah võtta ja kontrollida seda klappi mis seal küljes on, se pidavat kinni jääma vahest, mul tunne et mul kah selle klapiga seal jama. Kiirendus pole see mis ennem, vahest parem ja vahest kehvem, kuid üldjoontes läheb ikka järjest kehvemaks nagu. Sooviks siis selle maha võtta ja puhastada ja uurida mis nägu ta on seal yldse.
Saab kätte ülevalt poolt, kõige lihtsam võta maha koos kollektoriga.
Ei pea ka kollektorit maha võtma. Saab kätte ilusasti.
Apsik
-----------------
E300DT W124 (1992) 108kw 12v turbodiisel
E250T S124 (1992) 83kw 24v diisel