Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Selline imelik varras 1998a. A 140 tagaistme tagaküljes lukuga sahtlis, ei saa mina aru miks ja milleks?
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 1,162
Teemad: 16
Maine:
8
Küsi mu õe käest tal oli ka selline jurakas A-klassil kaasas ise enam ei mäleta aga mingi otstarve tal oli!
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
Maine:
20
Selge
Juba saatsin päringu läbi FB
Marek arvas, et see on pulpulaator, vabalt võib olla
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
20
Siim, su õde ei teadnud halligi sellest
Ühesõnaga, õhku jääb ikka küsimus, et mis see on?
Postitused: 616
Teemad: 41
Liitus: Aug 2010
Maine:
2
If you intend leaving the seats in the vertical position there is a support pole located in the back of the double seat, lower back covering, (Boot side) undo the small zip A and withdraw the pole.
having trouble having fun...
Maine:
20
Hmmm, mingi tagaistme tugi.......ei jaga paraku seda keelt.
Postitused: 616
Teemad: 41
Liitus: Aug 2010
Maine:
2
Kui istmed kokku panna ja soov need vert.asendisse jätta siis see pulk vahele sinna
allikas
having trouble having fun...