Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
et otsisin ja ei leia kuidagi , küss oleks siis selline, et kas w 124 on võimalik panna Xenon tulesid ? (siiski arvan et on võimalik), teine küss oleks siis selline et mida räägib seadus selle kohta? kas on lubatud või on mingid piirangud (auto ei ole olnud neid varem)?aitäh, muidugi kui teema olemas siis ärge näkku lööge
Postitused: 1,106
Teemad: 57
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
14-12-2006, 08:04 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-12-2006, 08:07 PM ja muutjaks oli sm. pelle.)
Autol peab olema automaatne tulede reguleerimine ja tulede pesu. Nii on seaduse järgi.
Kuigi minuarust on siin kuskil seda teemat vähe pikemalt kah juba lahatud...
Aga paigaldamise kohta seda, et on küll võimalik paigaldada aga iseasi kui legaalne see on.
Turbo
Postitused: 3,240
Teemad: 121
Maine:
9
suht paljudel autodel on tehase poolt xenonid ees, aga puudub nii pesur kui ka automaatne nivoo! kas need peavad siis ostma tavalised tuled ja xenad välja vahetama?
mingi lammas sai jälle vahva seadusega hakkama, as ew. :S
Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
oke, otsin edasi, ehk õnnestub leida
Postitused: 375
Teemad: 25
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
mis moodi töötab ja mis asi üldse on automaatne tulede nivoo????
Postitused: 505
Teemad: 30
Maine:
0
seade, mis üritab hoida tuledevihku tee suhtes kogu aeg ühel kõrgusel.
Põhimõtselt peaks kvalifitseeruma nivooamortidega Mercedes-Benz ilma mingi eraldi tulede-nivoo-süsteemita. Kuna järele proovinud ei ole, siis kindlalt ei väida, aga põhim. on sama.
Postitused: 848
Teemad: 40
Maine:
4
jansa Kirjutas:seade, mis üritab hoida tuledevihku tee suhtes kogu aeg ühel kõrgusel.
Põhimõtselt peaks kvalifitseeruma nivooamortidega Mercedes-Benz ilma mingi eraldi tulede-nivoo-süsteemita. Kuna järele proovinud ei ole, siis kindlalt ei väida, aga põhim. on sama.
:eureka: ma saaks oma liftile täitsa panna siis ju, eriti veel, kui pesurid ka installida, mis pole üldse raske, kuna 124 jaoks sellised ju täitsa olemas ka.
Kui bussi vaja, siis küsi!
Postitused: 3,640
Teemad: 412
Maine:
19
Seadus seaduseks - kui ülevaatuselt läbi läheb, on see teile piisavaks seaduseks. MIna oma w126 ga sain muuseas nendega ülevaatuselt läbi, mingit probleemi polnud
" The Best Or Nothing" Mercedes-Benz
Indrek Peets
Mercedes-Benz Eesti klubi juhatuse liige
indrek@clubmb.ee / 5121868
Postitused: 302
Teemad: 5
Maine:
2
Indrek Kirjutas:Seadus seaduseks - kui ülevaatuselt läbi läheb, on see teile piisavaks seaduseks. MIna oma w126 ga sain muuseas nendega ülevaatuselt läbi, mingit probleemi polnud
Peale ülevaatuse on ka veel väga austatud seltsimehed liikluspolitseinukud, kes võivad sind igal suvalisel ajal saata uuesti üle vaatama, kui neil juhtub paha tuju olema
Postitused: 3,640
Teemad: 412
Maine:
19
h2x0r Kirjutas:Indrek Kirjutas:Seadus seaduseks - kui ülevaatuselt läbi läheb, on see teile piisavaks seaduseks. MIna oma w126 ga sain muuseas nendega ülevaatuselt läbi, mingit probleemi polnud
Peale ülevaatuse on ka veel väga austatud seltsimehed liikluspolitseinukud, kes võivad sind igal suvalisel ajal saata uuesti üle vaatama, kui neil juhtub paha tuju olema
Mul korra oli selline situatsioon, kuid tegin neile selgeks, et kui ma saan ülevaatuselt läbi, siis on nad mu sinna saatnud ilma asjata ja mul on õigus hiljem teiste isikute poolt tekitatud kahju tagasi nõuda - seejärel lasti mind hea sõnaga teele tagasi
" The Best Or Nothing" Mercedes-Benz
Indrek Peets
Mercedes-Benz Eesti klubi juhatuse liige
indrek@clubmb.ee / 5121868
Postitused: 262
Teemad: 9
Maine:
0
jansa Kirjutas:seade, mis üritab hoida tuledevihku tee suhtes kogu aeg ühel kõrgusel.
Minu teada on kõigil nivooamortidega mudelitel ka tulede regull peal?
Postitused: 505
Teemad: 30
Maine:
0
automaatne regull või nupust?
kui automaatne, siis läks mu teooria veega alla praegu :)
Postitused: 411
Teemad: 43
Maine:
0
Automaatne vajalik siiski jah...
Postitused: 302
Teemad: 5
Maine:
2
08-01-2007, 09:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-01-2007, 09:54 PM ja muutjaks oli h2x0r.)
Indrek Kirjutas:h2x0r Kirjutas:Indrek Kirjutas:Seadus seaduseks - kui ülevaatuselt läbi läheb, on see teile piisavaks seaduseks. MIna oma w126 ga sain muuseas nendega ülevaatuselt läbi, mingit probleemi polnud
Mul korra oli selline situatsioon, kuid tegin neile selgeks, et kui ma saan ülevaatuselt läbi, siis on nad mu sinna saatnud ilma asjata ja mul on õigus hiljem teiste isikute poolt tekitatud kahju tagasi nõuda - seejärel lasti mind hea sõnaga teele tagasi
J.O.K.K ???
|