Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
(28-03-2010, 07:36 PM)Topo Kirjutas: (23-03-2010, 12:21 PM)Karl Kirjutas: (23-03-2010, 01:38 AM)Topo Kirjutas: E65 kindlasti parem vastupidavuse kohapealt.
Ja kes oled sina, et seda KINDLASTI väita? Oled omanud mõlemaid aastaid ja tead rääkida oma kogemustest? Või oled töödanud UM-is ja Silberis ning tead rääkida töökogemustest?
Uuri kirjandust ja vaata statistikaid kummal on vähem vigasi ja tehasedefekte jne.
Kel janu sellel jalad ja otsib ise.
http://www.google.ee/#hl=et&source=hp&q=...584b0251f4
Kirjandust lugeda ja krt teab kelle poolt tellitud statistikat võivad tõesti kõik lugeda, internet on suur ja oivaline. Kuid just see sõna KINDLALT tekitab minus trotsi, selle sõna väljakäimine eeldab ikka eneses väga kindel olemist, see saab põhineda ainult isiklikele suurtele kogemustele, mitte sellele mida kirjutatakse. Kui su lause oleks olnud a´la E65 on väidetavalt ja statistikale toetudes vastupidavam, ma poleks üldse hakanud sulle vastama.
P.S. Ma ei ürita väita, et W220 on tugevam, ma ei tea kummagi poolt KINDLALT midagi kosta. Olen lugenud mõlema kohta nii mõndagi head ja halba.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 725
Teemad: 11
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
Minuarust uued Toyotad ja Hondad on päris vastupidavad masinad. Kui poest ostad vanale masinale sharniiri siis vaevalt, et see kauem kestab kui uue auto oma. Vana autoga sõites ei häiri roolilõtkud ja kolinad ja muu selline jama. Ühel X5-el millel läks latt vahetusse ei tundnud mina mingit lõtku. Ja samas, krt teab palju w123 jupid maksid kui ta veel uus auto oli
. No ok seal on vähemalt kümmekorda vähem asju ka mis võiks p1rse minna.
Ostan vanu münte ja muud vanakraami.
Postitused: 725
Teemad: 11
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
Kui temaga õigesti ringi käia siis kestab nagu kõik teised.
Ostan vanu münte ja muud vanakraami.