Postitused: 77
Teemad: 13
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
tahtsin lasta siis w124 89'a mb'l ära täita konditsioneeri aga targad mehed rääkisid et sinna ei käigi freoon vaid mingi r2 gaas või r12 midagi sellist. ja räägiti et nad isegi mitte ei tea kus sellist asja enam saab.
äkki keegi sai mu jutust aru ja oskab mind aidata?
ja ma ei tea ka kui õige teema alla see nüüd läks.
Maine:
0
kust oleks võimalik leida selliseid mehi kes tegeleks sellise asjaga. Paides igatahes ainukeses kohas kus konditsioneeridega tegeletakse öeldi jah et sellist asja ei saagi enam täita.
ja teadjamad mehed ütlesid et seal survet natukene vähe sees mitte tühi. aga varsti lähevad ilmad soojaks ja oleks tahtmine jahedas autos ikka liikuda.
oskab äkki keegi veel öelda ka seda kui palju see maksma võib minna selle asendus gaasiga?
Postitused: 324
Teemad: 12
Liitus: Jan 2006
Maine:
2
29-02-2008, 08:53 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-02-2008, 08:56 AM ja muutjaks oli Toomaz.)
Mulle väideti ka algul, et ma pean suvel autos higistama, aga kadaka Imre juurest sain kellegi telefoni nr (mis on nüüdseks vist kadunud juba), kes pani asendusgaasi sisse.
Hinda täpselt ei mäleta, ähmaselt meenub, et äkki oli 850.-
Postitused: 777
Teemad: 39
Liitus: Nov 2005
Maine:
6
Tallinnas Anatoli(suhtleb po russki)5654304. Küürakal läks täitmine 500.-
Auto on küürakas,ise kah mitte eriti sirge seljaga ja sõbral nimeks Quasimodo.
Maine:
0
teab keegi veel ehk kedagi? või olen sunnitud ettevõtma tallinna reisi?
Postitused: 164
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
Freoonimasinad OÜ, Vana-Narva maanteel, telefon 55631804. Busside konditsioneerid remondin seal, MB oma on siiani probleemideta toiminud aga seal remonditakse ka sõiduautode kliimaseadmeid. Vanematel masinatel kasutati R12 gaasi, mille kasutamine on tänaseks euroopas keelatud ja asendatakse gaasidega R403 või R134A. Gaasi vahetamisel tuleb süsteem läbi pesta, vahetada filter ja õli. Lekete tuvastamiseks täidetakse süsteem lämmastikuga ja tavalise seebiveega tulevad lihtsamad lekked esile. Värvainet topitakse süsteemi alles siis, kui seebivesi tulemusi ei anna.