Postitused: 37
Teemad: 13
Liitus: Jan 2016
Maine:
0
06-05-2023, 02:39 PM
Tere,
pole tehnika inimene aga oskaks keegi tuvastada milles on mure ja palju antud rikke eemaldamine maksma võiks minna?
Postitused: 728
Teemad: 12
Liitus: Mar 2011
Maine:
1
Ma soovitaks pöörduda mõnda töökotta. Võtavad auto mingiks ajaks enda kätte ja siis panevad diagnoosi. Mis sa selle video põhjal ikka ennustad. No ja kui keegi näiteks foorumis ennustab sulle summaks 200 eurot, mis sa selle teadmisega peale hakkad? Nõuad töökojalt, et palun tehke minu auto 200 euro eest korda?
Postitused: 474
Teemad: 40
Liitus: Aug 2006
Maine:
0
Pakuks pihustiseibide vahetust. Seibid ise ei maksa midagi, aga nendeni jõudmine on see põhiline kunst. Ajakulu (lõplikku maksumust) ennustada ei ole võimalik.
Postitused: 287
Teemad: 17
Liitus: Mar 2015
Maine:
2
Sellel mootoril on ju pihustite eemaldamine imelihtne. Ja kui mõni peaks juba kinni olema, siis liughaamriga tulevad välja nagu nalja. Siis puhtaks, põhjad siledaks ja pihusti koos uue seibiga sisse.
Postitused: 1,162
Teemad: 16
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Hahaha kas ikka tulevas alati minu oma rippus terve nädalavahetuse tõstuki käpa otsas ja möhkugi!
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
Postitused: 287
Teemad: 17
Liitus: Mar 2015
Maine:
2
See riputamine ei aita. Endalgi üks 320 rippus nii et esiots oli õhus ja ei midagi. Liughaamriga aga tuli juba teise pauguga. Ju see nõgi seal tahab mingit järsemat pauku saada. Vahest aitab kui mootor soe on, aga vahest on kasulik kui on külm.