Postitused: 26
Teemad: 5
Liitus: Aug 2008
Maine:
0
Aega võttis, aga tagasi ma siia sattusin. Tellisin peeglid siis acar-ist. 1000 midagi läks paar kokku. Kuna sealt ei saa ise tumenevat juhi peeglit, siis juhtmed sellele peeglile ei sobi, klaasil 2 otsa ja juhtmeid 4. Et tuleb ise aretada otsad soenduse juhtmetele ja ära ühendada, ei ole suur probleem. Paremal pool pole seda probleemi. Üldiselt olen rahul, tundub mõned mm id väiksem olema, et servades suuremad vahe, aga võibolla eksin ka. Ei mäleta originaale ka, sai nädalaga üldse sõidetud kahepoolse teibi ja sirgetega(see oli jube elamus). Üldiselt rahul ja kas 1k või 8.4k. Siis lähen ka järgmine kord odavamat teed. ptui ptui ptui muidugi.
Postitused: 8
Teemad: 2
Liitus: Jun 2006
Maine:
0
Tere kõigile.
Peab hakkama kaameraid üles panema .Täna öösel Õismäel läksid mõlemad peegliklaasid W211.
Ja kojamehed võeti ka kaasa.
Postitused: 27
Teemad: 3
Liitus: Sep 2011
Maine:
0
Mul läks täna öösel õismäelt juhipoolne peegel koos korpusega :O
Postitused: 8
Teemad: 2
Liitus: Jun 2006
Maine:
0
02-12-2011, 07:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-12-2011, 07:15 PM ja muutjaks oli hansupol.)
Mul on 2 komplekset küljepeeglit üle. Endal varastati W211 2 korda. Kasko tellis peegleid (kasutatud aga korralikud ) . Aga seal tuleb vaadata ka sobivust sinu süsteemiga. Ainult klaase kahjuks pole. Panen homme müügikuulutuse üles.
mInu nr on 53742638 . Vaatan täpselt üle. Kui kellelgi huvi. Minu mäletamist mööda oli juhipoolne tumesinine avangardi oma. Erinevus et seal suunatuli veel ka peegli all lisaks.