to: renkss- lihtsam helistada transpordiametisse ja saada õige vastus kui jääda ootama arvamusi
Shoutbox archive
Tere, kas kellegil on kogemust Usa päritolu w124 arvele võtuga, kas peab paigaldama EU versiooni tagatuled ja esimesed suunad või mitte?
Salongifiltrist rääkides - mis aastal need tulema hakkasid W124 mudelitele, keegi oskab öelda? Ma pole kindel kas mul on (1991 variant) ja ei taha hakata kogu kremplit laiali tõmbama seal lihtsalt, et vaadata kas ta seal olemas on.
MB soovitab sinna mootoriõli, mis vastaks blattile 229.05 ehk siis eelpool mainitud 5W-40 on väga hea valik.
Mina enda M 113 kasutan ikka 5W-40. See ka ette nähtud. Igasugust muud soga ma ei soovitaks. Ku ringrada vöi vöistlustel hakkad käima, siis ehk midagi muud.
Mike22 kirjuta Vehole, saad kõik soovitatavad õlid, tosooli jms tüübid, kogused jne (küsi kõikide vedelike kohta) - esindus oskab öelda (tegin W124-ga sama).
Soovitage head kohta(positiivsed kogemused), kus taastatakse tallinnas roolilatte (arvatavasti enda omal sisemised puksid läbi).
Kuna on esimene mercedes,siis mis veljed sobivad c180le.Tagumised veljed kuidagi inetult palju koopas sees .Aitähh
Tere. Keegi teab kuidas täpselt mb vito w639 2004a süütelukk toimib immoga. Kuidas ta immo ära loeb ja kas peab korra välja võtma võtme ja siis uuesti.
Tere. Mure w212 E400, 245kw, bensiini mootoriga. Annab neljanda silindi viga. Kui temp läheb normi, siis enam ei puterda. Olen käinud väga paljud töökojad läbi, aga keegi ei suuda tuvastada, et mis seda viga tekitab. On kellegil mõtteid?
müüa w213 220d eklassi varuosad ! pihustid ja erinevad andurid koos püstakuga! w167 pealt on müüa 180kw biturbo koos pihustite ja juhtmestikuga! olemas ka mootorikäpad koos karteripöhjaga! vahekarter ka olemas! KIRJUTA MULLE JA PAKU HINDA!!!