Shoutbox archive
Kas MB originaal varuosasid kuskil netist ka tellida saab? On olemas mõni hea lehekülg, et iga osa pärast esindusse ei peaks jooksma?
sain
Tere ! Kellelgi äkki on bensupumba releed W124-le ? koodiga 003 545 24 05 Tel: 53540467
universaali tagatuli peaks mul olema, 18 monoblockid ka, kirjuta mulle whatsappi 56666208
Tere. sai ostetud w124 universaal ja oleks mõndasid juppe vaja.istet, sumbutid,velgesid,tagumisi tulesid jne,keegi teab kedagi kellel on?
saan aru, et see foorum suht surnud - kas sotsiaalmeedias on kuskil eesti MB klubi kus igapäevaselt käib mingid vestlused nagu teistel markidel?
kellegil kogemusi MB100 garantii pikendusega? See eestis toimib?
Keegi oskab öelda kui on tehtud "catless downpipe" kas siis TÜV'st saab läbi meil?
Tere! Kellegi laenata AGA Tool ABC flush jaoks?
Keegi siit ostis täna 317-ANU 1992 E300TE-24? Huvitab mis seisus oli pärast 18 aastat seismist
on need aktiivsega millegi poolest paremad kui tavalised? Vastupidavuse poole pealt tunduvad aktiivsed olema nõtgemad?
aktiivne on elektriga juhitav, tavaline on tavaline
mis vahet on aktiivsel või tavalisel mootoripadjal?
Keegi Tarmo müüs 11.2024 auto24-jas hõbedast 1992 a, CE300, reg nr 535 AYE. Kahjus jõudis kuulutus aeguda enne, kui helistada jõudsin. Omaniku vahetust tehtud pole, ilmselt kuulutus aegus ja lume tulekuga enam müüki ei pandud. Kas keegi teab omaniku või oskab kontakti jagada? 56989256 minu number
Ok, laiendame siis, ykskøik millise om601-ga autot otsin, manuaali.
Ostan odava 190d, pakkuda foorumi postkasti.
Ei usu eriti et need W213 E63 mehed siin foorumis kogemusi jagamas käivad. yolo
kas w213 E63 soetamine on sama mis oma jalga tulistamine?`
R63AMG niisama ja poolmuidu eest https://www.auto24.ee/soidukid/3613243