Om642 eelsüüteküünalde relee, kas massi ja pinnide vahel peab olema mingi takistus ? Käisin ükshaaval läbi ja mitte ühelgi pole
Shoutbox archive
Kellegi on mõne pisikese NTG ekraani asemel aftermarket 10-12” android/apple carplay? Toimiv asi? Julgeb soovitada?
Tuli, aga paar kuud tagasi saadeti viimane MB Classic ajakiri välja. MB lõpetas selle tegemise, vähemalt paber kujul.
Kas mercedes classic ajakiri tuleb veel klubilistele? Ma pole ammu näinud seda, aga samas ma kolisin ka mõned aastad tagasi ja äkki on lihtsalt aadress uuendamata?
Mida järgmise kasutatud mudeli ostmisel peaks silmas pidama kindlasti ja kontrollima? 2017 a. GLC 250 4MATIC 9G Tiptronic, 2.0 R4 155kW. Sõitnud 100 000km.
Tere. Mul näitab, et on kinnitamata konto. Postkasti pole siiani kinnitust saanud. 2 korda teinud seda juba.
Kas kellegil on olnud sellist probleemis spriter 315ga ,nimelt auto läheb käima siis kui abs-i pistik lahti teha, kui pistik kinni on siis käib mootor ainult ringi, ehk keegi on kokku puutunud sellise probleemiga?
W212 esimesed vedrud sobivad C218(cls) alla? Kas kusagilt üldse võimalik on saada C218 B varuosa esimesi vedrusid?