Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: milline peab olema õlisurve diislil 2,0
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Bensukate kohta siit kuskilt lugesin et heal mootoril alguses kui käima paned peaks näitama kolme ja siis langeb 1,5 peale.... bensukas mul nii käitubki. Aga diiislil püsib kogu aeg kolme peal kui sõita... alles siis kui tykk aega on uhatud suht kõrgetel pööretel ja siis lased pöörded vaba peal täitsa alla, alles siis langeb 2 peale. Kui keegi viitsiks teadmatule selgitada mida see tähendab oleks väga tänulik!
Külmal mootoril olenenematta pööretest, 3. Sõidust tulnud soe mootor tühikäigupööretel 1,5.
Võimalik, et sul miski paksem mineraal õli sees või tühikäik kõrgem, siis võib vabal 2 olla.
Muretsema peab siis kui alla 1 näitab kohapeal.
tänud vastuse eest. Õli värskelt vahetatud mingi korralik Esso poolsünt sai servises sisse pandud. Paksust ei vaadanud ! Tühikäigupööretel surve alla 2,1 ei lange. Mootori surved väidetavalt 31-30. enda teada miinimum 25. tahaks siis väga loota et mootori sain korraliku kuigi sisustus jah autol nagu purjus sõdurid oleks üle käinud Confusedmash:
Aga kui bensukal nii külmalt kui soojalt 3? Ainult suvel väga palavaga on soojalt seier veidi alla 3 tulnud. Sees 5W40 täissünt. Andur on küll B-osa, äkki valetab.
No, kui õlirõhk on, siis pole ju põhjust muretseda. W124 (ja ka teiste el. anduriga autode) puhul vaja jälgida, et õlirõhu näidik süüte sissekeeramisel kohe ei tõuseks - kui nii teeb, siis puuduv või vigane ühendus andurgia.