Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Rapla kardirajal 02.09 koos B klassi MB ga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
Tere mersurahvas

Et siis järjekordselt läheks vaataks, kuidas rahavas kardirajal toime tuleb, teeme mõned kiiremad ringid, räägime juttu ja kaeme üle uue B klassi Mercedes-Benz, mille Silberauto meile seekord kasutada annab

Kes ei tea, milline B klass välja näeb, siis on kaks võimalust - tulla kohale, vaadata ise ja proovida ka sõita, või vaadata järgnevat linki, aga ikka kaasa tulla ja proovida sõita

Kuna kardiraja kasutamine on tasuline, siis iga osavõtja, kes oma autoga rajale tuleb, maksab klubile kohapeal sulas 120 eeki, mis pole väga suur raha ju.

Asukoht: Rapla
Tallinnast hakkame kell 11 liikuma ja Järve selveri juurest, tankla poolses otsas kohtume, kui sinna mahume.
Kellaaeg: kell 12 kohapeal
Kuupäev. 02.09 - ehk pühapäev
12.30-13.00 ettevalmistused sõitudeks
13.00- ajasõidud
U 16.30-17.00 lõpetame ja liigume kohalikku Nõmme kõrtsi, kes tahab, saab seal janu ja nälga kustutada, seal head toidud. Samuti toimub seal autasustamine


Seekord jagame siis võistlejad kolmeks - Bensiin, Diisel ja Naised, parimatele head auhinnad.

Rajast siis:
Rada sõidame niiviisi, et kõik ssoovijad saavad teha 2 katset, mille tulemused liidetakse. Tervet ringi me ei sõida, vaid osaliselt. Esimene ring on tutvumisring, mis sõidetakse läbi rahulikus tempos, peale seda kohe starti ja läheb aja peale sõit lahti.
Raja kurvid märgistame enamused ka ära ja torbikutele pihta sõita ei tohi - selle eest lisa 5 sekundit. Keset rada tulevad ka paar taistust - möödapõige ja slaalom, ning lõppeb sellega, et peab sõitma üle kindla joone ja niiviisi seisma jääma, et joon jääb auto keskele. Kui ratas joont puudutab, või joon teisele poole ratast jääb, siis lisa 10 sekundit.

Kui Üks sõitja teeb oma kiiremat ringi, siis teine lastakse tema järgi rajal tutvumis ja aeglasele ringile.
Võiks ka kindlad tulijad märke jätta, siis uuendub ka teema.
Kohal -B - klassiga :lol:UZI
Esialgu ütlen, et olen kindlalt kohal. Teisalt jälle sinna veidi aega ja ei oska öeldal, kas võib miskit väga tähtsat vahele tulla.
Kui vähegi võimalik olen kohal.Eelmine kord ei vedanud.:burn:
Üritan ka kohal olla tõenäolisusega 60 protsenti 50-ne vastu.(selle killu laenasin ma Matti Nykanenilt)
Panen meite säästuka kah kirja. Kas üksi või kaksi, see paistab septembri alguses.
Hetkeseisuga kindlalt kohal. B- klassi ma proovima ei hakka, kuna end tundes keeraxin ma selle tõenäoliselt 2-es kurvis katusele. :lol:
kohale tuleme
Werewolf Kirjutas:Hetkeseisuga kindlalt kohal. B- klassi ma proovima ei hakka, kuna end tundes keeraxin ma selle tõenäoliselt 2-es kurvis katusele. :lol:


Usu mind, nii kergelt ta ka kummuli ei käi.

Ja proovida võid ikka ju, sest ega see tasuline pole ju ja mingi kogemus ikka juures.
No kurat, rattad saaxin ikka maast lahti. Ja täpselt, ega see tasuline pole - niikaua kuni raja peal sellega püsid. Sellepärast sõidangi ma oma öko traktoriga, et gaasipedaal võib kogu aeg põhjas olla ning kütusekulus ja sõiduohutuses muutusi ei toimu, nii aeglane teine lihtsalt.
Tubli Werewolf. Vähemalt keegi austab rendiautosid ka veel tänapäeval ja ei ela printsiibi järgi - võõrast vara lõpmatuseni.
Rolz Kirjutas:Tubli Werewolf. Vähemalt keegi austab rendiautosid ka veel tänapäeval ja ei ela printsiibi järgi - võõrast vara lõpmatuseni.


Einoh, ega see pole rendiauto, vaid ikkagi prooviauto. Keegi ei käse sellega rajal ju maksimumi võtta, otse vastupidi, lihtsalt proovida, kuidas uus auto tundub. B klass on minu jaoks midagi uut ja hea oleks seda ka proovida
Ei tasu kellelgi karta. Auto on just nimelt proovisõidu masin ja on minu vastutusel. Kui autoga miskit juhtub siis vea põhjustaja kohustub maksma omavastutuse 5000.- Smile))))))))
Sulo Kirjutas:Ei tasu kellelgi karta. Auto on just nimelt proovisõidu masin ja on minu vastutusel. Kui autoga miskit juhtub siis vea põhjustaja kohustub maksma omavastutuse 5000.- Smile))))))))

Mis on väike raha ekstreemturismi tuusiku eestWink Krt, selle raha eest ei saa vist isegi Aegna reisi Surma juhtimisel...

Tegelikult, ega seda B-d vist nii lihtsalt katusele saagi... Siis kogemata. Sihipäraselt on kõik võimalik...
Tore. Katsun ka kohale tulla, kui auto Saksast selleks ajaks siin :cool_rsvd:
v6sa Kirjutas:Tegelikult, ega seda B-d vist nii lihtsalt katusele saagi... Siis kogemata. Sihipäraselt on kõik võimalik...

Jah, tahtlikult ikka saab, ehkki sellel rajal see ka eriti kerge ülesanne pole, aga kui ei soovi seda, siis jääb ikka ratastele.
Rauntz üritab ka seekord platsis olla.
arvan et jõuan ise kaa sinna aga siis hakkan tulema Türilt-Rapla
Proovin ka kohal olla, kuid lahtiseks jääb vaid see kas kohtun grupiga Raplas või järvel, kuna onul on eelneval päeval raplas pulm.
Lehti: 1 2 3