Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Haapsalu kiirenduse järelkaja
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4
Käidud, nähtud, tehtud Smile)
üritus oli igati bro ja vahva, kuid paraku minu jaoks jäi poolikuks... Väike valearvestus seoses kulunud rehvidega ja oligi vsjo... Pidamine oli ka stardis nullilähedane nende pasteldega Smile
testsõidud lõpetasid nad täiesti ära, oleks seda teadnud. Aga eks järgmine kord olen targem.. SL 600-le vaja nüüd revanšš teha väike Smile
minagi nüüd kodus pidin ka varem lahkuma kuna asjatoimetused olid ees.aga üritus väga hea isegi minu masin rebis päris piisavalt peale talveunes olemist.tänud korraldajatele.Ja muidugi see 600 SL , pole lihtsalt sõnu........
Minu jaoks oli see siis esimene MBklubi üritus, kus käidud sai ja väga viis üritus oli. Kahjuks ei jõudnud 1000m sõitu ära oodata, aga 400 m oli fun.
Igastahes oma E 240-ga vist päris viimaseks ei jäänud.

Igastahes jõudu korraldajatele järgmise ürituse organiseerimisel Wink

Edit: üritan filmitud materjali ka kiiremas korras kuhugi üles panna.
Andke siis teada, kus saab filme ja pilte näha
Sain ka ikka kohale tuldud, terve suguselts kaasas, mis takistas Sulole konkurentsi pakkumast, aga nohh, ühe küla poisid, vast saame teine kord asja aetud.

Üritus meeldis väga, kahju ainult, et 'vette C6 ja 600SL 1000m sõitu ei näinud...
Lahe oli vaatamata sellele, et kilomeetri sõitu ei näinud. Rahvast oli palju ja ilm oli hea, ainult kõva tuul (mis ei takistanud näol päikese käes ära kärssamast, otsaesine nagu lõke).
Väga kahju, et kilomeetrit ise sõita ei saanud (eluohtlik), seega oli igasugune tuju läinud... Aga nagu Karl ütles, sai vähemalt korraliku päikesepõletuse kael ja käsivarred on nagu lõke, kipitavad ka saadanad Smile)
Nii, loodan, et rahvas jäi rahule, proovin tänase peva jooksul vähemasti pildid üles saada, tulemused ehk tiba hiljem
Vau, minu traktor kah kogemata mõne pildi peale jäädvustatud. Aga vaadates Tallinnas olnute rivi siis kas osad ei jõudnudki Haapsallu või lahkusid juba ennem kiirendusi? Igatahes Haapsalus polnud osasid masinaid näha, mis piltidel olid.
igati lahe üritus, aint et nägu kipitab päikesest krt.


parim reso vaatamiseks 1280x1024
2007-05-20_mbklubi_kiltsil

P.S. kõige lihtsam on vaadata kasutades nooli klaveril vasakule-paremale!
Lõoke & Co. tänavad korraldajaid,osavõtjaid,fänne,fotograafe,kokkasid...
Jääme ootama tulemusi!(Indrek-400m sõitis Väike Lõoke)
Meeldiv oli-ausõna!
ülipositiivne päev, sai ikka secide peremehed ära nähtud ja lobisetud omajagu + uued tutvused, grill oli vahva, huvitavaid autosid jätkus, mida uudistada ja siis see lõpp kuidas SL vs C6 päikeseloojangu suunas tuiskasid... too much power! :bigsmile:
Tänud korraldajatele, väga lahe oli. Üritan ka lähiajal pildid üles saada.

Kas keegi teab mõnda head serverit, kuhu saaks pilte üles laadida ??
Lahe ja tore üritus oli, kahju et osavõtta ei saanud. Aga eks neid kihutamisi tule veelgi. Kuskilt võiks kogu pildimaterjali cd või dvd-le saada.
Karl Kirjutas:http://nagi.ee/photos/antsa911/sets/17928/354578/

Kas selle albumi mõte on rõhuda kvantiteedile? Ma vaatasin 200+ pilti läbi ja rongkäik oli nendes jõudnud Laagrist Ääsmäele!?Confusedilly:
Moss Kirjutas:
Karl Kirjutas:http://nagi.ee/photos/antsa911/sets/17928/354578/

Kas selle albumi mõte on rõhuda kvantiteedile? Ma vaatasin 200+ pilti läbi ja rongkäik oli nendes jõudnud Laagrist Ääsmäele!?Confusedilly:

Mina pole seda teinud õnneks, algajast fotograafist sõber klõpsutas.
Minu pildid siis siin, said tiba suuremad jäetud, kui kegi tahab arvutisse tõmmata

Haapsalu kiirenduse pildid
Juhuuuuuuu........adrenaliin siiani veres kui mõelda kuidas mu bussi 92 kw suu kõrvadeni vedasid! Smile Meeletu power Smile))))
Aga tore üritus ja meie pere jäi rahule igati! Vähemalt tean nüüd et Markko 202-ga foori taga ei suru! Kahju ainult et 2-st Vitost ja ühest V-klassist ainult mina osa võtsin! Oleks huvitav olnud teada saada kas on mingi vahe ka.......kuigi vaevalt!

Teine kord jälle!!!!!!!
Tore üritus oli, päris muljet avaldav MB kolonn oli minnes, kerge kevad-tuul ja pisut päikest ka, päikeseprillid kenasti näkku päevitatud jälle. Ise 400 m osa ei võtnud seekord aga ehk teinekord, Mercedes-Benz oli natuke tujukas eile, aga see-eest oli teisigi hea vaadata.
SL 600-le respekt...
Lehti: 1 2 3 4