Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w211 tagatuled
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tegemist 2003a universaaliga. Mure siis selles, et tiivapealsed tuled kustusid ära ja selle asemel läksid põlema luugipealsed. Suunad on korras kuid veateate järgi on tagumised park ja piduri tuled läbi. Pirnide plokk on välja võetud ja niisama need pirnid sealt ära ei käi, tuleb tinutada. Oskab keegi öelda kas neid pirne annab eraldi ka osta kuskilt, idee poolest saaks sinna ploki sisse uued pirnid tinutada.. Või müüakse ainult kogu pirniplokki?

Originaal pirniploki hind pidavat väga kirves olema.. On kellegil esinenud sama probleem? Mida ette võtta?
(01-03-2013, 07:40 PM)rayms Kirjutas: [ -> ]Tegemist 2003a universaaliga. Mure siis selles, et tiivapealsed tuled kustusid ära ja selle asemel läksid põlema luugipealsed. Suunad on korras kuid veateate järgi on tagumised park ja piduri tuled läbi. Pirnide plokk on välja võetud ja niisama need pirnid sealt ära ei käi, tuleb tinutada. Oskab keegi öelda kas neid pirne annab eraldi ka osta kuskilt, idee poolest saaks sinna ploki sisse uued pirnid tinutada.. Või müüakse ainult kogu pirniplokki?

Originaal pirniploki hind pidavat väga kirves olema.. On kellegil esinenud sama probleem? Mida ette võtta?

Millised tuled sul seal on, võivad olla led tuled ja tavaliste lampidega? Jutu järgi tundub et led tuled sul seal. Led moodulit saab ilmselt remontida. Ehk ilmselt kõige mõistliku näiteks it bussi pöörduda, kui ise kolbi käes ei oska hoida.