Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 Bose parendamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!

Tegu siis w210 univ. 2000.a. ja Audio 10 + bose. Helipilt jätab soovida - olen juba lisanud woofri pakiruumi. Nüüd tunnen puudust kõrgetest ja keskmistest sagedustest. Kas on kellelgi kokkupuudet - kummast alustada, kas esikõlaritest v HU vahetusest? Muidugi oleks hea mõlemad vahetada aga eelarve seab ka mingid piirid.

Alo
Tere,

Kasutaja Laur oskab sind ilmselt selles osas aidata ja võimalik, et tal on olems isegi komponendid, mida Sa vajadWink

Herki

(22-02-2012, 12:49 AM)saakal666 Kirjutas: [ -> ]Tere!

Tegu siis w210 univ. 2000.a. ja Audio 10 + bose. Helipilt jätab soovida - olen juba lisanud woofri pakkiruumi. Nüüd tunnen puudust kõrgetest ja keskmistest sagedustest. Kas on kellelgi kokkupuudet - kummast alustada, kas esikõlaritest v HU vahetusest? Muidugi oleks hea mõlemad vahetada aga eelarve seab ka mingid piirid.

Alo

On sul see süsteem ikka korras?
Minu autol sama tehnika. Ülirahul. Väga kvaliteetne lahendus. Igasuguse plaadiga (erinev kvaliteet) võid punni põhja panna, ei raginat - ei kraginat. Bass korralik. Kui 60m2 garaaziz uksed praokile jätta ja punn põhja panna siis rääkida ei saa.
Nõuded on muidugi erinevad aga sõber spetsialist kiitis seda lahendust ka taevani
No arvan, et on korras. Erinevatest foorumitest olen lugenud sama probleemi kohta. Arvan, et kuhugi 1/2 maksimumist on võimalik kuulata, sealt edasi läheb aga vokaali osa suht jamaks (kõik hakkavad essi susistama). Samas instrumentaalne osa veel suht ok. Eks peaks mõnda analoogset süsteemi oma kõrvaga kuulama, et asjas selgust saad.
PS. minu puhul pole tegemist mingi audiofiiliga, lihtsalt hakkab heli kõrva kriipima.

Kui tahad paremaid kõlarteid panna, siis soovitan osta spetsiaalsed adapterid, mida sellele autole müüakse (mingi 12 euri maksid audiofookuses.). Sinna saad pista sobivad 6.5" elemendid.

Sul on see süteem fiiberoptilise kaabli peale ehitatud?
Hea tulemuse jaoks tuleb kõik ära vahetada, odav lõbu pole.
210 jaoks on mul ainukesena üle "16" varuratta sisse ehitatud woofer, teised komponendid jätan omale, need lihtsalt sellised "vanakooli" asjad mis tehti siis kui veel iga tüki pealt ei säästetud.

Enne kui hakkad muidugi lampi asju kokku ostma tasuks konslulteerida inimestega kes sellega igapäevaselt leiba teenivad.

See mis omale kunagi 210 ehitasin oli kompromiss, hea ja originaalse väljanägemise vahel, oma arvates sai hea.