Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w202 C180 1995a probleem kesklukuga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Otsisin ka foorumist, aga vastust ei leidnud.

Ühel heal päeval hakkasid peeglil roheline ja punane tuli vilkuma. Täpselt ei mäleta nüüd, kas nad vilkusid koos või vaheldumisi. Igatahes arvasin, et ju puldil hakkavad patareid tühjaks saama. Nii nad vilkusid paar kuud, siis lõpetaski pult töö. Vahetasin patareid, kuid pult tööle ei hakkanudki.
Autos sees keskluku nupust saab uksi kinni/lahti lülitada. Kaassõitja poolsest lukuaugust võtmega keerates sulgub ainult kaassõitja uks teised jäävad lahti. Juhipoolsel uksel võtmeauku ei olegi.

Carstopis kontrolliti ka juhtaju ja öeldi, et kõik on korras ja kuna elektrikul oli käed-jalad tegemist täis jäi asi ripakile.

Mulle endale tundub, et probleemi lahendus on ülimalt lihtne ainult et ise ei oska kuidagi selle peale tulla. Oskab keegi midagi soovitada?

Tänud!
Sellega oli ka nii, et kui patarei vahetamise ajal üle 1 min. on patarei ära siis vaja lihtsa protseduuriga õpetada võti uuesti autoga suhtlema.
Enda autol kui seda patareid vahetasin siis käte värisedes sain uued patareid sisse sest alati ei pruugi teada protseduurid ka töötada.