Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 2.6e probleem spidokaga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mure siis selles,et külmaga ei tööta spidomeeter ,kuid samas kilomeetri-lugeja töötab...mingi aeg auto soojenedes hakkab spidomeeter tööle ja lakkab töötamast kilomeetrilugeja....kas probleem trossis vms...?
mul jälle ei loe kilomeetreid, ei soojalt ega külmalt. aga kiirust näitab.
kas keegi teab kas seda spidoosa saab vahetada? ja kuidas see kelladeblokk üldse välja tuleb?
konksud külgedelt vahele ja tõmmates
Huvitav huvitav,minu autol w124 2,5d 94 a on selline anomaalia,et külmal hommikul sõitma hakates mingi hetk hakkab spidokas või tross hullu virinat tegema.Selline ikka ,et äratab korralikult üles,probleem laheneb kohe kui korra seisma jääda.Edasi sõites on vaikus,vahest harva peab teist korda ka seisma jääma.
(04-12-2010, 09:29 PM)sass1070d Kirjutas: [ -> ]Huvitav huvitav,minu autol w124 2,5d 94 a on selline anomaalia,et külmal hommikul sõitma hakates mingi hetk hakkab spidokas või tross hullu virinat tegema.Selline ikka ,et äratab korralikult üles,probleem laheneb kohe kui korra seisma jääda.Edasi sõites on vaikus,vahest harva peab teist korda ka seisma jääma.

Sama siin, pole veel jõudnud lahti kiskuda, et lahendust pakkuda.

....jama nende vanade rontidega....
(05-12-2010, 11:37 AM)hents99 Kirjutas: [ -> ]....jama nende vanade rontidega....

ei ütleks kohe nii...eks ikka kõigil vanadel autodel ole probleemid... samas see spidoka teema pole väga hullu,kuna sõidukiirust saab ka tahhoka järgi arvestada... muidugi see, et mul kilomeetrilugeja ei tööta autol korralikult on nats jama,kuna tahaks keskmist kütuse-kulu arvestada SmileSmile kuid pole seegi väga suur probleem... Wink