Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 230E automaatkasti õli
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kõigile,

olen olnud mõned kuud Mercedes-Benz omanik ja niisama kollanokk autode suhtes. Probleem järgmine: kast viskab õrnalt, aga tunduvalt teiselt komandale.

Kas asi võib olla õlis või ehk on hoopis midagi hullemat. Nimelt 1 tuttav ütles, et automaat kasti õli ei pea/saa vahetada kuna võib veel kasti p...e keerata.
Teine inimene taas ütles, et iga 60 tuhande järgi peab vahetama.
Kumb on õige ja kas jõnks võib olla seotud õliga (oleks ju kõige lihtsam parandada).

Tänud Mihkel
Automaatkasti õli saab ja kindlasti ka peab vahetama. Esimene ja kõige odavam variant on teha kasti läbipesu ning siis uus ja kvaliteetne õli sisse kallata. Kui selelst abi pole, siis tuleb hakata juba kas kasti reguleerima või võtta foorumis ühendust Klubi liikmega R129, tema on väga sina peal kastidega.Smirk
R129 teeb kindlasti sulle asja selgeks, samas võid sa ka otsida üles, minu enda tehtud kastiga seotud uimasuse probleemid jne jne. seal teemas on palju huvitavat lugemist.

Õli mängib kindlasti suurt rolli, kas just nii suurt, et kast täielikult lõpetaks töö, kuid kui ma õlitaseme õigeks ajasin -- siis oli auto palju sujuvam.
Samas saab ka käikude vahetamise tundlikust muuta w124del, sellest ka vastav teema tehtud http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=98 aga seda soovitaks kellegil targemal teha.