Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 124 armatuuri valgus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
probleem siis selline et see ketas mis regullib sooja puhurit seal valgustus ei toimi. mismoodi seal seda pirni vahetada saab kui üldse saab...mismoodi ma ta sealt kätte saan...ei julge jõuga kallale minna
tõmbad julmalt nupu küljest ja seal all pirnid.
väike täpsustus siis..ma siis mõtlen nagu seda puhurit kust akna peale puhub...1 juhipool siis keskel on ja kõrvalistuja pool...seal selline ketas millega avab ja sulgeb seda puhurit...ja ketta valgustus ei toimi
ah too. endal ka see ei tööta, huvitav oleks teada saada. Smile
Õhuavasse sisse vaatad, siis näed 2-4 väikest auguga klambrit servades. Need tuleb mingi oraga üles painutada ja siis see õhurest välja tõmmata lihtsalt. Need siis äärmistel !!!
Keskel kus on kaks ava kõrvuti. Seal on parempoolsest resti vahest näha väike kruvi (kuuskant). Selle keerad lahti ning samuti leia servadest need väikesed klambrid. Ahjaa. Keskmist resti hoiab veel kinni tavaline kruvi mille leiad kindalaekast.

Tõmbad need restid välja ja siis näed kuhu juhtmed nuppude juurde viivad. Sealt siis peaks saama ka pirni vahetada.
tänud...kohe lammutamaSmile
ikka saab...pole probleemWink
kuskil oli juttu ka siin kellade valgustuse paremaks muutmiseks aga ma ei suuda leida ja risustan siis seda teemat ja küsin ,et kas keegi seda kellade valgustust ilusamaks teeb ja kuidas seda teha?
Rando 1 Kirjutas:kuskil oli juttu ka siin kellade valgustuse paremaks muutmiseks aga ma ei suuda leida  ja risustan siis seda teemat ja küsin ,et kas keegi seda kellade valgustust ilusamaks teeb ja kuidas seda teha?
http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=9387 Äkki mõtled seda?