Postitused: 177
Teemad: 13
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
Peale esimeste piduriklotside vahetust tekkis selline jama, et peatudes kui auto juba praktiliselt seisab, käib piduripedaalist läbi ABS-i "ragin" ja esimesed pidurid lastakse hetkeks maha. Et siis milles võiks probleem olla?
Postitused: 3,345
Teemad: 126
Liitus: Nov 2005
Maine:
9
kontrolli esimeste absiandurite juhtmed üle!
Maine:
0
Kui juhe vigane, kas siis ei peaks ABS-i tuli põlema? Tuli ei põle.
Postitused: 653
Teemad: 48
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
Abs pistikust mõõtest peaks olema autot liigutades 1kohmine takistus, mõõda mõlemast pistikust-sama takistus peaks olema.
Postitused: 942
Teemad: 36
Maine:
0
mul ka nökerdas aegajalt. aga kole kiireks läks ja ei saanud üle lasta vaadata juhtmeid. nüüd kadusid sümptomid nagu ära. anna teada kuidas läks. ääästi tüüpiline jama. isegi C-klassil absi juhtmed ja pistikud logisesid. pandi silikooniga kinni.
...
Postitused: 12
Teemad: 4
Maine:
0
mul selline jama, et kui paned auto käima - sõidad aeglaselt (alla 10 km/h) ja siis paned järsku pidurit kruusal või kus iganes siis ABS töötab, aga kui sõidad kiiremini siis läheb ABS tuluke põlema ja ei tööta, samad andurid? ja kus need andurid on? ratta taga või kapoti all?
Maine:
0
Nüüd juba jupi aega sõidetud - sümptomid kadusid iseenesest ja kõik toimib korralikult :hump:
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Feb 2008
Maine:
0
Minu 190-nel on ABS-iga probleem. (2.0 1991 aasta)
Kui mootor on külm, siis ABS töötab, aga kui soojaks läheb lakkab ABS töötamast. Kas keegi on kohanud varem sarnast probleemi. milles võib asi olla?
Postitused: 6
Teemad: 4
Liitus: Feb 2012
Maine:
0
Mul ka sarnane vigastus,nagu teema algatajal.Kiirusel umbes alla 15 kmh pidurdades hakkab ABS ragistama.Suurematel kiirustel kõik tip-top korras.Esimestel anduritel sama takistus 1,7k oomi.Kas mitte alla 15 kmh kiirusel ei peaks ABS välja lülituma?
Postitused: 594
Teemad: 27
Liitus: Nov 2007
Maine:
0
ABS hakkab tööle üle (vist oli) 20km/h. Aga töötab lõpuni - st. et enam töötava mootoriga välja ei lülitu.
Kui ABS hakkab tööle(põristama) vahetult enne seismajäämist, siis on üldjuhul probleem selles, et mingi ratta pöörlemiskiirus on erinev teistest. Seda saab põhjustada kehv ühendus pistikutes(ka kannatada saanud juhe) vms., metallipuruga koos olev andur(ntx piduriklotside rauani sõitmine ja rauapuru koguneb ABS anduri ümber), ja ABS anduri ja magnetratta vahekauguse muutumine(mida võib pidevalt täheldada vw/audi grupi masinatel).