Postitused: 1,768
Teemad: 203
Liitus: Nov 2005
Maine:
12
Tere
Küsimus targematele. Kas pre fl autole sobib fl auto pealt kelladeplokk? Hetkel üks allikas väidab, et lugu vaid kodeerimises ja teine räägib, et ei sobitu ( abs ja srs tuled jäävad kellades põlema)
Postitused: 1,186
Teemad: 16
Maine:
8
Seal on nii et võta originaal programmist ja vaata mis koodidega kellaplokid sinu masinale istuvad. Ja siis otsid sellise koodiga mis on sinu auto valikus olemas. Mina ka nii toimisin. Aga eks need vanad kõik on juba vigased. Mul Heatroni mees löpuks kolmest tegi ühe hea ja korraliku kokku! 215 kere kasutas ka sama plokki. Seal on võru teine, aga seda saab vahetada.
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
Postitused: 1,768
Teemad: 203
Maine:
12
Ei oma enam ühtegi w220 =). Aga antud teema sai alguse ühest hõbedasest w220, mida kasutasin igapäevaselt kuniks tal kärssas kelladeplokk läbi. Sain lammarist kasutatud, mis töötas mingi kuu poolteist ning andis samuti otsad. Võtsin järgmise ploki samast lammarist ja selle puhul ABS ja SRS tuled jäävad põlema. Nüüd lammari vend väidab, et seda plokki õigesti kodeerides saab kenasti tööle. Kuna mul viskas üle selle auto remmimine siis lükkasin ta müüki ja unustasin selle teema ära. Nüüd kui auto müüdud siis juhuslikult tuli ühe Tartus oleva elektrikuga jutuks, tema olevat selle probleemiga kokku puutunud ja ütles, et pre fl ei sobi fl kelladeplokk.
Maine:
8
Seda ei saa nii võtta. Seal peab koode vaatama. Neid kellaplokke on väga paljude erinevate koodidega. Sul võis esimese kahega lihtsalt jopata et oligi sellise koodiga mis istus sinu masinaga. Aga kolmas enam ei istunud. Tegelikkuses vöib juhtuda et kui koodid kattuvad siis situb ka facelifti oma pre facliftile või vastupidi. See kellaplokk ongi paras peavalu. Ma veelkord ütlen et ma tellsisn toona neid 4 tk kokku siis viisin Heatroni ja ta siis ehitas nendest. Seal on niipalju erinevaid valguseid ja asju et saada heatulemus. Näiteks kella tablood on paljudel kutud. kristallid segamine. Seda aga varuosana enam saada pole. Aga et leida möni kellaplokk kus see veel korras on raske. Ma leidsin ja ta vöttis selle teisest ära ja töstis ümber. Ja siis eraldi on AMG kellaplokid. Ja neid ka erinevate koodidega ja köik ei istu omavahel kokku. Seal mängib igasugu asi rolli. Lisavarustus. Päritolmaa jne. Tööle nad hakkavad, aga mis tagajärgedega see on ise asi. Läbi kärssavad nad valgustuse pärast. Seda õnneks saab veel remontida. Kui keegi hull pole kaitsme karbis 5A kaitset 10A vastu vahetand siis ehk ei pöle auto ka maha. Minul oli selline jura tehtud. Päris korralikult suitses ikka. Korra mötlesin et läheb pölema. Enne kui aku juhtme maha sain.
Maine:
8
Hea on hoida need tömmitsad millega kellaploki välja saab tömmata kuskil läheduses. Kui see juhtub siis saad ploki kohe välja tömmata ja juhtme tagant. See auto söidab ilma kellaplokita ka väga edukalt. Ma panin sinna aukku nuti telefoni ja sain köik söidud mis vaja tehtud. Lihtsalt natuke pime on salongis.
Postitused: 2,468
Teemad: 125
Maine:
12
On vaja kodeerida. LS ja muu on ka võimalik ringi tõsta ajust õigete parameetritega "uuele" plokile.
Lihtsam on säilitada enda originaal plokk (kiibistik) ja tõsta sinna muud komponendid. (Lindid, LCD'd jnje).
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Maine:
8
Sellekohapealt jah oigus kui tahad oma labisoitu siis on nii ehk naa vaja kodeerida. Mina ehitasin ka originaali peale kogu kellaploki uuesti ules. Siiscei pidanud kodeerima.